Örhängen

Haha jag måste bara visa de gulliga örhängena som jag fick imorse! är de inte söta? Små tomtenissar :)


Första advent

Ja, nu börjar julen närma sig på riktigt, riktigt mysigt ju :). Vaknade av att mamma väckte mig imorse, de hade gjort frukost, så vi satt och åt tillsammans och tände första ljuset, fick då även en stooor godiskalender och ett par söta örhängen.

Lite senare framåt dagen satte jag igång att baka lussebullar, gjorde degenm och började baka ut dom.. men sedan så orkade jag inte längre så bror min tog över. haha. Men de blev goda iaf :) tog en liten fika nyss, med glögg, julmust, pepparkakor och lussebullar. Mums!


Hantverkslektion

Tänkte berätta lite om fredagen, eftersom jag inte bloggat så mycket i helgen. Vi hade hantverk i skolan från halv 9 till 2, då passade Matilda och jag på att öva makeup och hår på sanne. Matilda rullade hela sannes hår, ocj jag gjorde en festmakeup. Jag blev ganska så nöjd, men absolut inte det bästa av mig. och jag skulle ju som sagt ha varit hos kicks i fredags, men så blev det inte! Jag hade nämligen inga svarta byxor. Tyckte jag kändes lite petigt, men aja, jag fick skynda mig tillbaka till skolan igen för att ha webbdesign.

tre bilder från hantverken. kan tillägga att Sanne blev riktigt trött på att sitta i dessa rullar x antal timmar eftersom de aldrig ville torka. Haha.


Teckna

Jag kollade igenom mina teckningar jag hade inlagt lite snabbt, och kom fram till att denna, på Björn Gustavsson måste vara den jag är mest nöjd med för tillfället. enkel, men fin :). Jag ska försöka ta upp mitt tecknande igen, är bra sugen nu, det kommer lite i perioder.


Brist på rubrik namn ..

I helgen kommer det inte bli så mycket bloggande, Imorgon är jag i skolan hela dagen, och sedan efter det ska jag iväg till kicks och sminka mellan 3-19. och därefter drar jag iväg till min kompis och sover över där :) Så i helgen är det ju nästan fullspäckat. Jag hoppas det blir kul imorgon på kicks, kommer ju missa min webbdesig, vilket jag inte alls känner mig så pepp på. Men jag får väl försöka ta igen det. Och Matilda, om du läser detta, glöm inte dina svarta byxor. haha.


krångel

Japp, som rubriken säger. Mitt internet har krånglat hela jäkla dagen och jag är måttligt irriterad, nu vill jag ha ett fungerande internet! Har fått låna min brors dator, snäll som han är.

Jag frågade mamma idag om jag kunde få låna lite pengar till ett par vinterskor, å se det fick jag :) så nu kan jag gå ut på skojakt! hihi. Jag hade tänkt ladda upp en outfit idag, men eftersom mitt internet inte funkar så får vi se hur det blir med det! Nu ska jag kila, men ha det fint!

Halsband

Detta halsbandet tycker jag såg jätte sött ut :). Finns på asos.com. önskar jag kunde hitta något liknande i ngn affär här i uppsala, eller så kanske jag ska börja handla genom internet, det verkar ju vara rätt enkelt och smidigt. Jag har aldrig testat faktiskt.


slö dag.

Ja gick upp som vanligt imorse, gjorde mig iordning, åt frukost och klädde på mig och gick sedan till bussen. Stoda där i  5 minuter, 10 .. 15 .. 20 .. 25.. sedan händer det grejer! En snubbe från swebuss svänger in på min hållplats och säger att alla bussar är inställda, förvånade jag svarar; "alla? .. " ..  japp alla! sedan körde han därifrån och jag vandrade hemåt igen. Så nu missade jag min redovisning, tack snön! hoppas det gick bra utan mig iaf.

Så jag har inte gjort något alls idag, sovit litem åt lite mat. sedan gick strömmen och jag låg och knappade på min mobil i mörkret i ca 2 timmer, låter väl inte sådär jätte kul kanske? och nej, det var det fakitskt inte heller. Jag hoppas att bussarna går imorgon iaf. Läste elisabeths blogg och såg att vi ju skulle ha prov på stilanalys på fredag, det hade jag totalt glömt bort, så tack för den påminelsen!

Seg kväll!

idag har jag en såndär dag där man inte vill göra något alls, men man har flera saker som måste göras. Det är jobbigt, när jag bara vill dra täcket över huvudet och sova. Jag har iaf gjort klart mitt hantverksarbete nu, men jag borde plugga in texten så jag kan det imroogn på redovisningen, annars kommer jag bli så nervös. usch, jag hatar den känslan.

En sak som gjorde mig glad iaf var att jag såg att det endast är en månad kvar till julafton nu :) ihh. det ska bli så skönt med jullov också. Längat så efter att få sova ut på mornarna!


kreativa kreationer. eller något. satt och kollade i 30-tals mode bok och kluddade ned dessa.

Vill ha

Åh jag har hittat två klädesplagg från bikbok som jag bara måste ha, speciellt jeansen. Snälla, pengar nu tack. Är de inte fina? åhh jag är helt såld :). Jag är på ett sånt himmlans shopping humör just nu, och så har jag inga pengar, varför ska det alltid vara så när man inte har pengar.

                                

Shopping!

Vet ni vad? jag köpte legginsen, de kostade 99 kr på gina tricot. tycker jag var ett helt okej pris, till och med snåla jag köpte dom :) Toppen jag har på mig på bilden hade jag för övrigt på mig idag också.


Skoltid

Ja nu sitter jag i skolan på en tre timmars lång håla. Det var hemskt att gå till bussen imorse, snön täckte fötterna och det blåste snö överallt. Sedan fick man stå och vänta på 2 bussar som inte kom. tillslut kom det en iaf och plockade upp oss :). så jag var en kvart sen till lektionen, inte så farligt.

Jag sitter och tänker på om jag kanske skulle köpa leopard legginsen som jag visade förut. Är riktigt sugen på att köpa dom. ska nog svänga förbi och kolla hur mycket de kostar på vägen hem. Om de inte kostar allt för mycket så tror jag nog att jag ska köpa dom :)!

Snökaos

Ja, det är vad de varnar för. Mycket snö är det iaf, och helst av allt skulle jag stanna inne hela dagen i värmen. men skolan kallar, så jag ska snart bege mig dit, får väl hoppas att bussen också ska det! Den brukar ju bli sen för minsta lilla oväder. Idag har vi iaf bild, det är den näst sista lektionen vi har så jag ska försöka bli klar med mina bilder idag, kan bli svårt, och jag vill inte stressa, det blir oftast dåligare då.

Nu ska jag gå till bussen. ha det fint!

O.C

Nu har jag kollat på O.C varje kväll den här helgen, jag älskar den serien. jag såg sista avsnittet av säsong 2 igår och jag var nära på att börja gråta, usch det var så sorgligt. Nu så nu måste jag låna säsong 3 av min kompis. Gud, jag är beroende av den. det är ju hela helgens höjdpunkt, vad ska jag se på när jag sett klart alla säsonger? Jag har ju ingen tv, när sjutton ska vi skaffa en tv igen?! jag känner mig så uttråkad. Jag vill ju kunna se alla mina serier. Speciellt one tree hill.



bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Fotat

Ja, jag var ute och fotade lite idag igen. Men känner att jag måste börja med mitt skolarbete nu som ska vara inlämtat o redovisas på tisdag, och så även samhälle läxan, så nu är det slut slappat för denna helg iaf :).

Jag ska försöka tigga till mig lite pengar av mamma till ett par skor och ett par byxor, eftersom jag ska praoa på kicks och där måste man bära svarta byxor, men det fick inte vara jeans eller leggins, och självklart ägde jag inga sådana byxor! Förhoppningsvis vill mamma vara lite snäll iaf :)











Målar stunder!

När jag kommit in i värmen tog jag fram mina vattenfärger och började kladda. haha. Vad ska man annars göra en tråkig lördag , man kan ju inte plugga hela dagen lång :).


Vinterland!

Åhh imorse när jag vaknade var det helt vitt utanför fönstret, massor med snö har kommit under natten! mysigt. så jag vart tvungen att gå ut och fota lite. Det vart himmlans kallt om fingrar och fossingar, blöt blev jag också, så än en gång blev jag påmind om att jag verkligen behöver nya vinterskor!

Sedan åkte jag till affären med Tobbe, då hade någon lyckats volta med bilen. Haha första dagen med snö och det händer redan grejer :) hur ska vi klara oss genom hela vintern.





Måste ha!

Åhh högst upp på min inköpslista just nu ligger ett par leopard leggings och en kavaj, jag bara måste ha det. men just äger jag bara ca 200 kr. Jag får hålla ut och vänta på mina pengar. Jag skulle även behöva nya skor, både lite finare skor och ett par vinterskor. Har kollat lite på uggs eller ett par stövlar, kan inte riktigt bestämma mig för vad det är jag vill ha :).
Nu ska jag snart börja plugga, ha det fint där ute!

                           

massor med hår!

Ja det var ju meningen att mamma skulle komma in till stan så jag skulle få sminka henne.. men hon kom aldrig, så istället fick jag hålla på med hår hela dagen och det gick ju det med. Gjorde en svinrygg och sedan så fönade jag volym :)

Här nedanför kan ni se svinryggen jag gjorde och både jag och läraren blev nöjda.
          

önskelista

Ja det är ju snart jul och hög tid att börja tänka på vad man ska önska sig, haha. Jag kommer aldrig på något som jag vill önska mig, utan brukar mest bli pengar, men i år ska jag försöka vara roligare :).

  • Presentkort (mycket roligare va haha?) 
  • högtalare
  • digitalkamera
  • ljus
  • ny pyjamas

Sedan kommer jag faktiskt inte på något mera, kläder skulle man ju kunna önska sig, men det vill jag helst köpa själv. kanske något halsband ? :) Sen ska man ju också köpa presenter, det är kul men svårt.. Man vet ju inte vad man ska hitta på.

RSS 2.0