Jul?

Lite fina julbilder såhär lagom till jul? .. Nej just, julen är ju över. Jag spenderar hela 2 månader att längta efter julen, sen så är den över på bara 3 dagar, och lika besviken blir jag varje gång när jag inte lyckas känna den där julkänslan som man hade som liten. Satan också. Bara 159 dagar till nästa jul då!

17.16


Foto: Eric Rådstam
Redigering: Jag

Jag har ingen lust till att blogga. Jag har inget intressant att skriva här iaf. Jag har inte fotat på en evighet och teckna.. det minns jag väl snart inte hur man gör ;S. Jag spenderar dagarna med att kolla på vänner och spela the sims istället.. Imorgon är det nyår och den ska jag spendera hos en kompis :) Vi ska inte göra något speciellt faktiskt, blir en lugn kväll. I början av januari är jag ensam hemma, så den som känner för att göra mig sällskap är mer än välkommen :) Nu ska jag se på vänner!

Julpynt.Pyntat granen med bror så nu är det juligt och fint här. Endast 2 dagar till julafton. längtar :).

overexposed


Jag skulle vilja fota modeller. Det skulle vara betydligt lättare än att både vara framför kameran och bakom den på samma gång. Får se om jag tar mig mod och fotar någon annan än mig själv någon gång, det skulle iaf vara grymt.

Love my new hat.

Tog ett självporträtt innan jag började med julstädningen. Visst är väl hatten fin? I like it :)

Fotografering

 

 

Ja, här var det dött :) Här får ni iaf se mig som modell. Följde med Boman till hennes praktik och blev stylad och sedan fotograferad av Eric rådstam :) Fick bilderna idag eftersom jag ville redigera lite själv på dem, så detta är alltså min redigering. Tycker det var riktigt kul, och bilderna blev ju bra!


Pics.

Lite bilder från vår galna utekväll. Finns inte så mycket att säga, men spårad, det vart den minsann! ;D

utgång!

 

Utgång ikväll, och detta är då kvällens utseénde ;D


Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva.


Det värker i hela mig.

catGillar detta väder, åtminstone något som känns positivt.

RSS 2.0