1:a advent!Är lite skeptisk till teckningen .. Händerna känns fel, likaså håret. Får väl se vad det blir av den. Idag är det i alla fall första advent, sitter och lyssnar på julmusik medans jag pluggar (försöker plugga) :) Inte långt kvar till jullov eller julafton nu, Längtar!

19.54

 

Sitter och tecknar lite för ovanlighetens skull.


Jag släpper taget nu.


Jag tappar greppet. Försvinner in i en värld jag inte har kontrollen över. Jag tappar fotfästet. Det finns inget att hålla fast vid. Inget att stå stadigt på. Jag ger upp nu. Jag släpper taget nu.

shiny.


Det ända jag lyckades åstadkomma, men jag gillar den.

old pic.

Imorgon har jag bestämt mig för att ta ut kameran, hitta tillbaka till min insperation. Jag borde plugga, men jag får väl finna lite tid för båda delarna.


.

Oh my freaking fucking good. Klicka er in här. Sådär bra vill jag vara, så där bra kommer jag aldrig bli. Sånt där får mig att vilja lägga ned allt. Hans teckningar lever ju?

22.00Tänkte slänga in ett lite onödigt inlägg, jag känner för att skriva av mig. Nu är läget så att jag har ont i vaden, och då kanske man undrar, varför detta nu? Jo det var så att jag vaknade mitt i natten av ett extremt sendrag. Jösses säger jag bara, jag låg där och vred och gnyde mig med benet rakt ut i luften. Vilken smärta. Såhär i efterhand kan jag tänka mig att det måste sett väldigt lustigt ut, lite små roligt sådär.

Sitter här och käkar ostbågar. Gick för ca 10 minuter sedan på toaletten. lämnade rummet med katten sovandes på sängen och ostbågsskålen på skrivbordet. Kommer tillbaka och hittar katten nedkörd med huvudet i .. ja, jag behöver väl inte nämna var.

Nu ska jag nog avrunda detta inlägg, lägger upp en liten update på teckningen, inte för att jag kommit så mycket längre, men iaf, vad tycker ni om den? tror ni den blir bra?. Ha det fint.

Måla.

 

Fortsatte idag på en gammal teckning som har fått ligga ett tag :) Här är den äldre.


22.11

Ja .. så klart börjar jag på en ny istället för att avsluta den gammla, får väl se hur lågnt jag hinner på denna HAHA. Nej men allvarligt, jag SKA göra klart den. Det ska jag.


16.44

 

Finns väl inget mer att säga? :S Ska försöka göra bättre, men jag känner mig bara allmänt nere.


19.20


Jag har ingen praktik, och vår praktik period börjar V.47, vilket är väääldigt snart. Ingen som vill ha en extra slav i sin butik?


Bredare blogg?

Någon som vet hur man gör bloggen bredare?

Vill vi inte bara bort?

 

 

Oh ja, detta skulle inte sitta helt fel. Bilderna är tagna med en engångskamera, gillar det. Tror jag ska köpa mig en. Och jag undrar när jag ska ta mig tid att göra klart denna teckning. Får ta tag i detta nu.


17.33

 

Jag ger upp nu, jag släpper taget nu.

Jag är så trött. Jag är hela tiden påväg att gnussa mig i ögonen tills jag i sista sekund kommer på att jag har makeup på mig. Jag skulle öppna spotify men istället öppnar jag the sims. Jag borde räkna matte men istället sitter jag här och skriver detta onödiga inlägg. Jag har precis haft höstlov men jag känner mig nu tröttare än någonsin. Jag behöver en break. För övrigt behöver jag göra min blogg bredare.. så att mina bilder syns ordentligt.

19.47

 

Sitter här och diggar till musiken som är vriden på högsta volym, man måsta passa på när man är ensam hemma. Ska snart krypa ned i sängen och somna tidigt (får se hur det går), Känner på mig att den här veckan kommer bli en anning tung.

 

Jag har föresten börjat skriva ned alla fotoideér jag får, bra tycker jag, eftersom det brukar ta ett tag innan jag gör slag i saken och genomför dem, och då är ju risken att de är bortglömda för länge sedan.


RSS 2.0