22.00Började på teckningen ni ser här ovan, men jag är inte så nöjd över den hittils, därför valde jag att lägga den åt sidan för tillfället. Istället kom jag på ideén att måla av bloggare som jag följer! Jag har ju redan målat av ett par stycken. Kanske gör ett urval, jag följer ju trots allt runt 25 bloggar, så det blir kanske lite mycket. Så jag plockar nog ut mina favoriter :) Har iaf påbörjat en och det ser lovande ut! Spännande spännande ;) Imorgon slutar jag tidigt, så kanske målar klart den då! Håll utkik!

work in progress

Det är inte så bra kvalitet, och så ser man inte så bra heller. Men den duger väl. tror jag bara ska filma själva teckningen nästa gång så ser man kanske bättre.


Gissa bloggaren? ;D

 

Ja men tack! Äntligen har jag tagit tummen ur röven och skapat ett porträtt. Detta är ju trots allt lite av en konstblogg. Och det var länge sedan jag gjorde något helt och fullet. Kanske laddar upp en video när jag målar den också, dock är det inte en hel video, eftersom den vart konstig, men lite grann iaf :).


The eye.

 

Jag övar mig på att måla ögon. Delvis för att jag tycker att det är roligast, och sedan behöver jag alltid bli bättre. Här har jag testat en ny teknik för mig som jag inte använt förr. Tyckte resultatet blev helt okej :) Jag känner för att måla ett porträtt i liknande stil i närmaste framtid. Kanske ska börja idag? Innan alla läxor kommer igång på allvar.


Hej Frida

Jag tillägnar detta inlägg till dig. Eftersom att du har så tråkigt och min blogg är så rolig.Vad händer här hemma då? Inte mycket vill jag få lov att säga. Jag går upp om mornarna, äter frukost, gör mig iordning och bajsar (ursäkta min ärlighet), jag går till skolan och efter det åker jag hem. I några enstaka fall följer jag med någon kompis hem. Väl hemma dödar jag min tid åt att glo på internet och läsa oändligt många bloggar. Sedan äter jag lite till.. lite mer dator.. försöka sova, kliver upp igen och sätter på en film, somnar.

Sammanfatta mitt liv just nu; Händelselöst. Men Frida säger att jag ska uppskatta skolan så jag får väl lov och göra det. Jag gör mitt bästa. Nu har jag inte så mycket mer att säga. Ursäkta för ett tråkigt inlägg, men det kom på beställnig.

Night of silenceFörsta Riktiga skoldagen avklarar. Naturkunslak, Svenska och matte. Inte precis att hurra för, men det ska nog gå det också. Jag har ju iaf en rejäl sovmorgon till 12.00.

För övrigt gillar jag denna bilden skarpt. Om man får vara självgod. Vad tycker ni om den? :)

stare into the lightUpdate; Sad GirlHar fixat håret på denna primadonna, och läpparna har jag gjort om. Nu ser det bättre ut (Y). Eller vad tycker ni?


EyeEn 11 sekunders lång film när jag målar ett öga hehe. Vart tvungen att testa :)

Pink shoes

Shoe me

19.51
Åhnej. Jag har en såndära "jag vill krypa under täcket och gömma mig" - dag idag. Why? Jag är trött och min kamera är ur funktion. Broken. Trasig. Ja, det finns många uttryck för denna hemska händelse. Tur att jag har mitt godis iaf.

På Torsdag sätter skolan igång igen, ser inte fram emot detta, faktum är att jag ryser inför tanken. Jag vill VERKLIGEN inte till skolan igen, jag har tänkt i samma banor under hela sommaren. Jag vill hoppa av. Men jag ska inte, jag ska klara mig igenom skolan och få mig en utbildning. Samtidigt undrar jag, vad sjutton ska jag göra när skolan tar slut?! Herregud, vad vill jag med mitt liv? Jag är 18 och jag har ingen anning om vad jag vill.

21.01Kollade igenom Kreta bilder, hittade denna. Helt okej. Tror jag hade gillat det mer om personen befann sig mer åt höger och om den var lite skarpare. Man lär sig av sina misstag (hoppas jag).

Feel It

Feel the beat.
Feel It.
Take It all in.Bra? Dåligt?Sitter med denna framför mig på datorn.. Jag är tveksam till den. Om jag ska ändra kroppen? Läpparna? Ansiktsformen? Ni får gärna säga till vad ni tycker. Jag kollar mig blind på min egen teckning snart.

Party!

Hej hopp bloggen! Ikväll är det partey för fulla muggar. Nu kör vi förfest hos sarats syrra :D. Alldeles lagom lulliga nu, sedan bär det av till BJ vid 10. Jag är fett taggad!. Hoppas ni har det fint ;)

Vad är det för dag idag?Jo, det är Emmas födelsedag! :) 18 år blev jag när klockan ställde sig på 00.01 inatt. Inte långt kvar till graven nu. Hur firar jag detta nu då? Jo jag ska sitta hemma, se på film med mamma och tobbe, äta gott och mycket godis. Så mycket orkar jag anstränga mig för min 18-års dag ;). Nu kanske man ska göra allt man inte fick göra innan, bara för att lixom. Jag bjuder på en bild som jag satt och knåpade med igår, funderar på att ändra läpparna, men jag får se.

22.06Update 22:36 (färglagd):Ännu en kladd. Vilken ser bäst ut?

Nöjd.Så var denna dagen över nästan :) Är nöjd, både med dagen och presenterna jag fick. Som jag redan skrivit så fick jag en ritplatta. Fick även ett nytt objektiv, canon 50/1,8. Kan redan nu säga att vi två kommer att bli goda vänner ;). fick också 2 böcker :) Nu ska jag fortsätta rita lite med plattan, kanske kommer upp någon ful kladd sen ;D.

Kladd.Woho! Jag är nu en stolt ägare av en Wacom Bamboo fun :). Har kladdat lite i photoshop och provat mig fram. Svårt att komma igång, men tycker det går bra. Här får ni se min första "Teckning" med ritplattan ;)

Nytt för idag;Eh, ja haha, istället för att göra klart den andra började jag på en ny ;D. Får se hur detta slutar nu då. Imorgon ska jag fira.. Mig! Jag fyller år om 3 dagar så imorgon ska det firas med familjen lite i förskott :)

update.Detta har jag sysselsatt mig med idag. Ska ändra vid byxkanten, då det inprincip ser ut som om röven ska blottas just nu, men för stunden ser den iaf ut såhär och jag tror jag lämnar den så och fortsätter någon annan dag :).

Sneak peakHar börjat på detta, mest för att ha något att göra. Får se hur den blir :)

Jag vill måla

Jag önskar att jag kunde skapa. Måla en känsla, en känsla som beskriver allt jag känner. Men med pennan i handen och pappret framför mig, finns det ingenting jag har att säga. Jag vill så gärna skapa mig en frihet, måla upp min egen värld. Min värld skulle vara målad i färgglada färger, den skulle vara fylld av lycka. Jag vill så gärna. Men jag kan inte. Det säger bara stopp. Jag vill kasta min svartvita, dystra värld i papperskorgen.

NemiHar inget bättre att bjuda på idag, så jag bjuder på detta istället ;D. Nemi är grym.

I can feel your haloNyvaken. Kl halv 1? Måste ändra mina sovtider nu, det är ju trots allt snart skola. suck. Det blev inget stan idag, tar nog det på måndag, för då ska jag ändå in och se bio. :) Så länge så fortsätter jag på en gammal teckning som jag hoppas det blir något fint utav.

RSS 2.0