Rascal flatts.

 

Jag har hittat mig ett bra band att lyssna på, Rascal flatts. Ljuvlig musik i mina öron, ska lyssna på dem i morgon när jag sitter trött på bussen, kommer förmodligen inte att kunna hålla mig vaken. Det kommer jag för övrigt inte nu heller, jag är trött som tusan, så jag tror nog sängen kallar. Tidigt för en gångs skull.


och regnet bara öser ned ...

 



Nej det regnar egentligen inte, men man kan ju låstas. Har precis kommit hem, är helt slut efter dagen. Tog en snabb repa på stan och inhandlade fundation och hårspray. Mycket nödvändigt. Sedan vindruvor också, för att stilla mitt sockerbegär. Kvällens planer? Jo, jag ska spela the sims, riktigt underhållande ju.

21.33

 

All the nights I've prayed. Must this all be untrue. I am not prepared to be strong.

Make believin'

 

Gosh vad kallt det är ute! Var ute en sväng med kameran min och fingrarna blev iskalla. Det är tråkigt att det blir mörkt så fort nu. Mörkrädd är jag också, satan i gatan. Nu kommer snart vintern också.

old pic.

 

Bild från kreta. Här hade vi tagit en pause i skuggan, inte för att det var varmt, utan för att vattenflaskan som vi hade i väskan hade läckage. Vattenfylld väska blev det. Plus poäng på den!


10 finalister! :D



Hejsan! För tillfärllet är jag glad :D Jag har fått äran att bli utvald till en av de 10 finalisterna i jakobs fototävling :) Vill ni rösta på mig så går ni in här Ni skriver då bara in detta i hans kommentarfält "Jag röstar på emmaagzz.blogg.se" :) Skulle vara jättekul!

Mr Brightside

 

Destiny is calling me
Open up my eager eyes
Cause I'm Mr Brightside


Hush!

 

I just can´t look. its killing me.


Självbetraktelse

 

 

Jag tror inte jag visat denna förut, jag tog den i juli, skam att jag inte visat den. Jag kallar den självbetraktelse.


On my mind.


Jag vet inte vad som har hänt men jag känner aldrig för att teckna eller fota. Jag är inne i en svacka tror jag, jag vill verkligen ta mig i kragen och gå ut på en fotorunda.. eller sitta djupt ned i mina tankar med pennan i hand och pappret framför mig. Men det går inte!! Min hjärna känns tom.

Jag satt och tänkte idag på mig själv genom åren. Jag minns att jag mådde otroligt dåligt över min kropp i 8:an. Jag kände mig mest benig och smal, och det var vad jag fick höra också. Dom där orden har lixom gnagt sig fast där inne och vill inte riktigt släppa. Dom kommer fram när jag känner mig nere. Men jag tror jag är nöjd över min kropp nu, åtmintone tycker jag att den duger. Och jag gömmer mig inte längre i kläder som jag drunknar i.

tävling2.


klicka för större bild

 

Jag vill vara med och tävla i http://www.gilraen.se/blogg/ fototävling där man kan vinna ett soft focus filter från http://www.tvspelsweb.se


tävling.

 

Jag är med och tävlar i fototävlingen "porträtt" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet - fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- påvalfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in Här och läs mer om tävlingen!



Under vatten.

 

 

 

 

 



Hej :)! Visst har jag vart bra på att blogga? .. Tycker jag med! Fick hem mina foton från Kreta igår iaf, så tänkte visa några av dem :) Alla bilder är tagen med en engångskamera, därav den sunkiga kvaliten. Men visst är dem härliga? :D

23.58


Klockan har passerat halv 12. Helt ensam i min tystnad, det enda sällskap jag har i min närvaro just nu är mina tankar. Dom far omkring där inne, studsar mot varje liten cell i hjärnan, snurrar runt, runt. Frågan jag ställer mig är, "varför?".

14.18

 

Jag försökte mig på att teckna idag, men tröjan blev inte riktigt bra, så jag vart sur och la av haha :) Får väl kanske ge det ett försök sedan igen. Såhär ser de iaf ut nu, inte hänt så mycket sedan senaste bilden

 

Varför blir mina texter annorlunda i inläggen?! denna text vill jag inte ha, någon som vet varför? Texten i det tidigare inlägget är den text jag egentligen ska ha.


18.58



Den här dåliga uppdateringen börjar bli lite pinsam nu hehe. Jag är fortfarande förkyld, har nog fyllt ca 2 papperskorgar med snorpapper? :) mysigt värre. Har gjort matte idag, är typ klar med den nu, skönt, har även dammsugit hela huset, så idag har det vart fullrulle på Emma! Har lite skolarbete som ligger över mig just nu, så jag känner att jag inte får någon ro med mitt målande, även fast jag brukar måla som bäst när jag har massa annat att göra.

Have I Told You Lately

Den här låten har spelats flitigt idag :) Visst är den härlig?


Sjuker

Hemma och är sjuker idag, jag hostar och snorar för fullt, inte helt okej. Tempen visade på 38,3 igår kväll så jag bestämde mig för att ta en hemmadag idag. Vaknade sjukt många gånger inatt av att näsan var igentäppt med snor haha, tur att man kan knarka nässpray. Vet inte om jag ska gå imorgon eller om jag ska ta en till vilodag? Det skulle vara skönt.

Ledsen för dålig updatering här på bloggen, men jag har ingen ork eller fantasi till att varken teckna eller skriva, men det blir nog bättre snart förhoppnignsvis :).

Hoppas ni har klarat er från förkylningar, nu ska jag nog se på någon film!

20.46



Ny favortit klädsel. Underbart mysig, precis såhär vill jag klä mig tidiga mornar när jag egentligen bara vill krypa ned under täcket igen. Tröjan är den jag köpte häromdagen. Bilden är kass eftersom den är tagen med mobilen, min kamera än nämligen inne på lagning! därav kommer det nog bli lite brist på bilder här i bloggen framöver.

Åhnej.

 

Och där gick startskottet för min förkylning! .. Gissar jag på. Den där konstiga känslan i halsen som jag kände igår, ja den är kvar, fast värre. Jag vaknade upp vid 9 och när jag öppnade munen kom det bara ut ett litet kvidande. Hes var ordet. Hoppas det går över innan det blir värre? haha. Får ICKE bli sjuk, jag orkar inte komma efter i skolan, och speciellt inte i matten!! Hänger knappt med som det är nu haha :)

 

Ska till stan snart, skjusa in Frida och Daniel till tåget, äta på McD .. Måste hoppa in i duschen, hela jag är sunkig, men jag orkar inte, min kropp känns död. Får se hur det blir med den saken.


20.44


Måla är min flykt från verkligheten.


Ger er en liten update till på tecknigen, jag har kommit en bit påväg iaf. Fast den är långtifrån färdig. Nu ska jag nog snart krypa ned i sängen och se på en film, äta lite onyttigheter som vanligt ;). Jag börjar känna mig konstig i halsen, hoppas det inte är förkylning på G nu, uscha.


Update;

 

 

 

Påbörjat att färglägga nu :) Hoppas den blir bra.

 

 


00.03

 

00.03?! Inte undra på att jag är trött. Har skissat, får se vad det blir utav det här då. Det här är min 3:e teckning jag påbörjat under denna vecka, jag verkar ha lite svårt att bestämma mig för vad jag vill teckna. Jobbigt läge. Imorgon är det matte för hela slanten.


exhausted

 

 

Bilden beskriver väl min känsla, trött och utmattad. Jag däckade i sängen när jag kom hem, välbehövligt, nu hoppas jag att jag kan somna ikväll också. Sista dagen innan helg nu, ska sminka C imorgon, eller göra manikyr, får se vad det blir.

 

och åååhh, jag hittade en sjukt mycig tröja inne på Carlings på rea, 249:-, men på kontot hade jag 6 kr! Desperat sms:ade jag Daniel och bad honom sätta in pengar åt mig, och nu är den min! Det är en såndära tröja jag verkligen känner för att krypa ned i trötta mornar, snygg var den också, enligt min åsikt! Ska nog bäras imorgon redan.


Fake It

 

Idag slutade jag 12. Imorgon slutar jag 12. Sweet. Jag har pluggat matte idag, så nu har jag det avklarat, Ska väl ta tag i hantverken i morgon kanske. Nu ska jag hoppa in i duschen så slipper jag kliva upp imorgon bitti och göra det. Hejsvejs :)


One morning

 

Blev inget målande idag. Fotade istället, som ni kan se i inlägget tidigare. Hittade även denna bild i mapparna från sommras, en liten bortglämd godbit :). 3 dagar kvar av denna skolvecka.. Jag är så trött, så himla trött på skolan, vill inte, vill inte. Jag måste!

 

Sedan ska jag väl passa på att gratta frida! Grattis till ett par år till av plugg Frida! ;D (Varför fick jag detta att låta så negativt nu för då?)


Choose your perfection

 

If you could choose your perfection, what would it be?


RSS 2.0