När man har tråkigt så ..


.. gör man allt för att inte plugga. Lite ego sådär.

För ful?

Kan man vara för ful?

A sort of favorite collection


It doesn´t make any sense to you.

Jag är plågad. In till det minsta lilla, varje liten del av mig plågas lånsamt. Vill åka tillbaka. Så jag får försöka se framtiden. Försöka ta världen med öppen famn. Förvandla mig själv till en positiv individ. Hur svårt behöver det bli. Bara le.

Bebis.

Haft 4 små ungar här hela helgen, så mycket sömn har det inte blivit, men glad är jag för det! Det har vart mycket trevligt med besök men nu är helgen över och skolan väntar igen. Men visst är lille Olivia söt? Man smälter ju nästan.

Shake That as!

 

Såhär kan det se ut när vi partar!


Så kan det gå.


Visst blir man glad? Jag blir glad.

11.21

 

 

 

 


Have your mind, have your strength to stay alive Keep your eyes open with mine.

To draw, or not to draw.
Jag tror den är klar, jag är väl halvnöjd iaf. Nu ska jag springa iväg och ta något att äta, magen knorrar nämligen högljut här!

Hallelujah for these eyes to see your painted life.


Tagit lite självporträtt idag, solen var ju framme hela dagen idag, så jag utnyttjade den lite :). Även städat, så nu blänker det rent i mitt rum. Ska teckna lite nu snart tror jag. Hejsvejs!


Tålamod, vad är det.


 

Blir bara irriterad. Inget tålamåd. VARFÖR har jag inget tålamod? Håret blir fel. Stress. Stress. Har ingen lust att färdigställa denna teckning.


19.37


Har fått upp en spegel i mitt rum nu, det gillar vi :). dekorerade den med lite halsband också, nu slipper jag ha dem liggandes i en låda.

Overexposed x2

Gillar denna serie med bilder, om man får vara självgod alltså. Ser ut som om jag inte har sovit på flera dagar, och festat på tok för hårt. Jag sitter och funderar på vad jag vill göra efter jag tagit studenten, känner lite smått panik. Vad sjutton vill jag med mitt liv?!

N E W Y E A R

 

 

Ni har förmodligen sett en hel drös med nyårsraketer, och här får ni se lite fler. Nytt år nya tag som man brukar säga, jag gav inga nyårslöften eftersom jag ändå aldrig kommer att hålla dem. Har inget mer att säga. Hejsvejs.

RSS 2.0