Oh crap.

 

Jag mår dåligt. Internet säger att jag ska gå upp 2 kg för att bli.. normalviktig. Men jag tror att jag kan leva utan dem där 2 kg, dem kommer inte göra mig gladare. 2 kg mer fett på kroppen, jag kommer ändå fortsätta se 1000 fel på mig själv, och jag kan inte fixa alla. Jag kan inte fixa mig själv.

Crack whore?

 

Jag har insett att jag är ett stor fan av svartvita bilder.. För när jag nu höll på att göra iordning min fotobok som jag ska skicka efter så såg jag att mitt akriv näst intill består av just svatvita bilder. Här är iaf en till bild från gårdagen, tyckte denna blev helt okej också :).

Junkie part 2

 

Gjorde om redigeringen och jag tror nog jag gilalr denna bäst. Vad tycker ni?


junkie

 

Har haft denna idé i huvudet ett bra tag, idag försökte jag mig på den men jag är inte alls nöjd med resultatet, denna var den enda bilden värd att lägga upp. Får göra om någon dag. För övrigt känner jag att jag suger på att uppdatera här, men jag har inget bra att komma med så då kan det lika bra vara? eller?


23.20

- Inehållet raderat -

Jag klarar inte av att berätta sådant som tynger mig.

I'm not what they see

 

They can't tell me who to be. I'm not what they see.


På g


Håller på med en ny teckning, spännande va? ;) FÖresten så tycker jag att blogg.se går onödigt segt.

Beslutsångest.

Dagens borde: Plugga matte och svenska. Plugga inför högskoleprovet. Städa toalett och rum.

Dagens vill: Teckna

Jag har beslutsångest, ska jag göra "dagens borde" eller ska jag göra "dagens vill"? Jag tror jag börjar med städningen sen får vi se hur det blir med pluggandet ;)

13.11

 

 


Men i min tystnad, där lever bara jag.

 

 

I ensamheten, där sitter jag, där vandrar jag omkring. Mina tankar är ett eko, hörbart på flera mils avstånd. Men i min tystnad, där lever bara jag.


23.06Zzzzzzz, det är ju nästan så man somnar när man kikar in här, eller hur? Ska försöka bättra mig, men det får bli till helgen ;). Här har ni iaf en bild från uppsala musik och kongress hus! Nu väntas sängen, godnatt.


21.28

 

Målade en outfit till ett skolarbete. Så jag passade på att göra en film, som blev en väldigt kort film, för batteriet till min kamera tog slut, men jag har tänkt göra något liknande när jag målar ett porträtt eller liknande :) Färgerna vart lite bleka, får kanske ta och fylla i dem.


22.19

 

Jag önskar jag kunnde säga att jag var nöjd. Men det är jag inte. Fan.


19.00

 

Igår beställde jag hem en trådlös fjärrutlösare. 600 kr la jag ut för den, saftigt värre. Förhoppningsvis får jag den redan imorgon! Ursäkta för bloggtorka ;D


Något utöver det vanliga..

 

 

Brukar inte visa sånt här i bloggen men tills imorgon ska vi iaf ha satt ihop en stil som vi skulle vilja styla i till en fotografering, detta är mitt resultat. Nu är jag nästan sugen på att köpa allt haha, speciellt den mysiga tröjan på översta bilden!


18.50

 

Jag arbetar på mitt hantverks-arbete. Som ska vara klart i morgon. Det är bra att vara ute i god tid :)


Fotobok

Är du intresserad av en fotobok där du kan samla dina bästa bilder? Då behöver du bara gå in på fujidirekt
och skriva 100 ord om fotoboken så får du den hem helt gratis! Hur bra är inte det?


I en fotobok kan du göra en samling av dina bästa bilder, det kan vara allt från ditt barns uppväxt till en hel bok fylld med dina fina husdjur. För att göra en fotobok så går du går in på deras hemsida http://www.fujidirekt.se/fotobok/ och laddar hem ett gratis program där du kan redigera och fixa till fotoboken precis som du vill ha det! Du kan bland annat ändra bakgrundsfärger, lägga till ramar och ändra textsnitt. Eftersom man kan lägga till texter och effekter i fotoboken så känns det mer personligt och roligt, tycker ni inte? Jag tycker det är superbra och jag ska genast sätta igång att arbeta ihop min fotobok!

Skolfoto.

 

 

Fick mina skolfoton idag, och ptjaa jag är väl rätt så nöjd, kunde ju vara värre, dock irriterar jag mig på att min lugg är delad haha :) Men shit happens. Jag har funderat på att investera i en ny fjärrutlösare, eftersom min är lite kort och inte funkar så bra till alla självporträtt jag tar. Funderar på att köpa en med 5 m eller 10.. Får mäta och fundera lite :) Den jag har nu är endast 60 cm.

Oh, I see!

 

Ytterliggare en bild från gårdagen. Imorse hade jag en butter morgon, men det gick ju över när lektionen började som tur var, för då hade vi nämligen ett irritationsobjekt till lärare. Hör min ironi. Efter lektionen köpte jag godis. Det gjorde jag även efter skolan. Jag skyller på att jag behöver det för att må bra.


Allmänbildad?

 

 

Kl 22.00 igår kväll bestämde jag mig för att tejpa upp min vägg full av tidningspapper, och ja, resultatet kan ni ju se här ovan ;)


16.35


Bilderna är klickbara


Jag borde egentligen ta tag i matten. Men jag vill inte, och så var det med det! Jag tror jag ska fortsätta med teckningen istället.. eller kanske spela The sims :) Vi får se. Här får ni se ett par bilder som förmodligen aldrig kommer bli klara, har ett flertal sådana. Jobbigt läge ;).

Måla min värld


Jag önskar att jag kunde skapa. Måla en känsla, en känsla som beskriver allt jag känner. Men med pennan i handen och pappret framför mig, finns det ingenting jag har att säga. Jag vill så gärna skapa mig en frihet, måla upp min egen värld. Jag vill så gärna. Men jag kan inte. Det säger bara stopp. Jag vill kasta min svartvita, dystra värld i papperskorgen.

Jag tog min text och gjorde en liten bild av den såhär på nattskvisten

Ett misslyckat fall.

Jag längtar efter att få känna en känsla av självuppskattning, att jag duger till och att jag duger precis som jag är.
Jag längtar efter att få känna det där ruset av lycka när man gjort något bra.
Jag vill känna mig bra.
Allt jag känner inom mig är hat. Jag hatar allt jag gör och jag känner mig dålig oavsett vad.
När jag ser på mig själv så ser jag ett enda misslyckande. Ett misslyckat fall.
Ibland brukar jag intala mig själv att jag faktiskt duger som jag är, men om sanningen ska fram, så tror jag inte på mig själv.
När någon säger ordet konstigt, intalar jag mig själv att det faktiskt är mig dem pratar om, och då vet jag att jag inte duger, inte egentligen.
När jag presterar och ger allt vad jag har och faktiskt lyckas åstakomma något, kan jag känna en försmak av den där lyckan.
Men sen hör jag det där ordet, och det blir ett platt fall rakt ned i min hög av misslyckanden.

Snak peak2

 

(dessa bilder är klickbara)

 

Såhär långt har jag kommit nu. Varvar tecknandet med ett sjunga, kolla bloggar och annat kul på internet. Så det tar ju sin lilla tid ;).


17.29blev en relativt lugn kväll igår :) Mycket prat, mycket dans och inte så mycket dricka. Jag gjorde av med .. 90 kr! ojoj. Jag har aldrig varit så nykter på en utekväll. kom hem vid ungefär 3 och då dunsade jag i säng, välbehövligt. Just nu sitter jag och knåpar på min teckning, ser helt okej ut än så länge :) Ikväll blir det godis och film, har lånat en film av min kompis som verkar jätte bra!  Nu ska jag spinna vidare ´på teckningen, vi hörs ;)!

Going out!


Idag blir det en kväll ute, ska bli treevligt. Blir förmodligen inte så mycket dricka, med tanke på att jag inte har så mycket pengar, men det är väl bara bra hehe. Har dock lite ont i huvudet, måste vara för att jag endast sovit 3 timmar inatt och sedan en lång dag i skolan på det, men jag överlever, det gör jag alltid ;D. Hoppas ni har en fin kväll med :)! bjuder på en liten cambild tagen nyss haha :) Längesedan man använde den.

sneak peak.

 

Här har ni en liten sneak peak. Det är ett jääkla bra tag sedan jag tecknade med penna och papper, så jag är lite ringrostig. Sedan så är den inte klar på långa vägar, men det är en bra början! Nu är klockan halv 12 så det är väl dags att krypa ned i sängen :). Godnatt.


Hmm..

jag har precis börjat på en teckning. Vi får se om den blir färdig ;) Jag har ju börjat på typ 100 teckningar innan som ännu ligger ofärdiga, borde ta en helg och färdigställa alla haha :) så har ni tur så kommer det upp en liten sneak peak här senare.

Can´t explain

 

 

Tell me that you wake up crying. And you're not sure exactly why. Tell me that something is missing
In your life.

RSS 2.0