Trees.





Två bilder som jag fotade igår. När jag klätt på mig ytterkläder och stigit ut för dörren dör mitt kamerabatteri, så jag fick gå in och ladda det lite fort igen för att snabbt springa ut igen. Solen han iaf inte gå ned innan jag kom ut :)

Vattenkonst



Foto: Jag

Minigris till katt.

Hejsan hoppsan. I helgen har jag bara snorat och kännt mig allmänt hängig så jag har mest suttit och degat. Fläskat i mig på tok för mycket onyttigt har jag också gjort, godis, ostbågar, choklad, popcorn.. jösses, vart ska detta sluta? ;) Kommer vakna upp smälfet en vacker dag.

Igårkväll bjöd jag min kissemiss på lite grädde, och det uppskattades ju väldigt mycket haha. Min lilla minigris.


Work in progress

Tänkte detta kunde vara lite kul att se, även fast det inte händer så mycket mellan alla bilder.. :) Den går om igen efter sista bilden.

Snorigt värre.

Inte mycket till uppdatering de senaste dagarna va? nej.. jag har faktiskt inte suttit vid datorn alls sedan i onsdags. Har inte orkat eller haft lust.. Och det dära som förmodligen var något tillfälligt var inte alls tillfälligt, jag har nämligen gått och dragit på mig en jävla förkylning, så här sitter jag och snorar som en annan idiot och tycker synd om mig själv.

Eftersom jag har uppdaterar så dåligt de senaste dagarna tänkte jag bjuda på att visa en photoshopmålning som jag håller på med, tror det kan bli rätt fint?


Snö, snö, snö?

Hejsan hoppsan! Just nu sitter jag här och hickar och längtar efter mat. Vädret ute är inte så bra längre, var tog våren vägen lixom? Jag som hade hoppats att den skulle stanna, men istället kommer vintern tillbaka. Men det finns inget att göra åt den saken så jag får gilla läget och klä på mig lite fler lager med kläder.

Idag har dagen varit lång, och timmarna har rullat på sakta men säkert.. Känner mig lite bättre idag så förmodligen var det bara något tillfälligt. Nu ska jag springa iväg och äta pyttipanna och ägg! Ha det fint.


Hur kul ser detta ut lixom?!

Praktik Care and Beauty

Första praktikveckan börajde idag då, jag är på Care and beauty, vilket är helt okej :) Får svara i telefon, te emot kunder om vi får in någon elevbehandling och göra lite vad vi vill. Idag så gav Matilda mig en manikyr med lackning och en snabb dagsmakeup. Reslutatet av det kan ni se här nedanför med mina dåliga cambilder ;).

I övrigt har jag kännt mig lite hängig, slö i kroppen och torr i halsen, får hoppas att det bara är något tillfälligt och inte början till någon förkylning, för det har jag verkligen ingen lust med.



Klänning




Här är en av klänningarna jag köpte, kommer bli super till sommaren. Den andra visar jag ngn annan dag, ska byta den till en annan storlek tror jag.

Helgen

Ja då tänkte jag som sagt dra igenom lite vad som har hänt i helgen. Igentligen inte så mycket faktiskt, men lite grann iaf :)

I fredags så åkte jag in till stan med 2 kompisar runt 3. Vi gick och strosade runt i lite affärer och jag köpte 2 klänningar som jag ska visa lite senare. Efter det så gick vi och åt på Dragon palace. Vi satt och pratade gammla minnen och åt. Det var trevligt och maten var god ;)
Efter det så begav vi oss till spegeln för att se premiären av En shopaholics bekännselser. Haha när det hade gått ca 15 min av filmen så vart hela bilden svart, de kom då in någon som sa att det hade gått en säkring men att allt snart skulle vara fixat. Hur som helst så fortsatte filmen och hela kvällen var trevlig. Så tack för det! :)

I går (lördags) och idag (söndag) har det inte hänt så mycket faktiskt. Jag har mest varit hemma, fotade ganska mycket igår dock, men idag har jag bara slöat mig vid datorn och spelat The sims hela dagen. Var sjukt länge sedan jag spelade det, men idag vart jag lite sugen på det :) Spelade för första gången på länge utan att fuska något, hehe duktigt (Y).


Bild från lördagen
Foto: Jag

Fly like an eagle





I'll run like the river - I'll follow the sun
I'll fly like an eagle - to where I belong


Var en sväng med min bror och fotade idag. Fick några godingar. Det har mest blivit bildinlägg här på bloggen nu, så imrogon tänkte jag dra igenom lite vad jag gjort i helgen :).

Vårsolen från en annan vinkel.

Ja, om inte våren är här för att stanna så blir jag galen. Nu har solen lyst i flera dagar och jag älskar det, man blir ju så glad och pigg av det :)!




Sunset





Gick en promenad i det fina vädret med kameran. Synd bara på blåsten som gör att det blir lite kyligare, men gud så skönt det var! :) Dessa bilder här ovan vart jag jätte nöjd med. :D

Vårkänslor!





Jösses vad fint väder det är idag, solen skiner för fullt och himlen är helt blå. kan inte bli bättre en sånhär dag i mars :). Solen gör mig lycklig, jag satt på bussen imorse och kännde mig sådär varm innombords. Varm och glad :) Och glädjen har hållt i sig hela dagen också.

Eftersom jag slutade så tidigt idag så följde jag med mamma på ikea. köpte mig en spegel och en stol (stolen ser ni på första och andra bilden) Jag invigde även min jeanskjol idag. Tyckte det var väder för det idag :D. På bilden längst ned så ser ni också mina nya grymt snygga skor som jag köpte häromdagen!!

Min älskade kissemiss

Åh.. Vad jag älskar min lilla kissekatt. Så himla mysig och puttinuttig. Alltid när jag kommer hem så springer hon emot mig och följer efter mig. Jag tror bestämt hon blir lika glad att se mig som jag är att se henne.

Just nu ligger hon i min säng och sover, hennes vanliga ställning hehe. skulle kunna pussa sönder henne om det inte var för att hon var så hårig! haha. För gud vad hon fäller, det är helt sjukt. Jag drar över pälsen en gång och har en hel tuss med hår i handen efter det. Min lilla hårboll!




Kissekatten vilar mot min arm

Änder.

Lite söta änder får fylla upp min blogg idag ;). Jag tycker att dom är lite läskiga haha. för när jag skulle börja ta kort på dom, så kom alla rakt emot mig. usch usch!





Ge mig sommar!

Åh jag hittade en mysig bild som jag tog i sommras. Jag längtar verkligen nu, efter sommaren alltså. Få gå runt barbent, slippa dessa jobbiga ytterkläder och kalla mornar. Nej, värme, det är precis vad jag skulle behöva nu. Värme och sommarlov :).


Dålig uppdatering

Nu var det ett tag den, ursäkta för det. Men jag skyller på att jag hade fullt upp i helgen. I fredags var jag på bio med Marrry och Bella, och vi såg filmen australia som var helt okej :). Men det var vid ett flertal tillfällen man trodde att den skulle ta slut men fortsatte haha.
Sedan så var jag på fest i lördags. Sarat och bomans 18-års fest, det bjöds på goda skruvar och trevligt folk!



Fruktsallad







Tecknings-sug.

Jag är så sugen på att teckna.. Men när plugget och sömnen kallar så finns det inte så mycket tid över till det tyvärr. Förhoppningsvis finns det snart en liten lucka till det också. Har påbörjat en teckning som jag gärna vill göra klart, men som sagt, plugg och sömt i första hand. Det behövs :)

Imorgon ska jag nog iaf sanna kvar i uppsala och gå till stadsbiblioteket och läsa lite ur min svenskabok, för här hemma så får jag inget gjort tyvärr. Förhoppningsvis så stannar jag också, och inte gnäller på att jag vill hem och slöa ;). Det visar sig!

Här nedan kan ni se en bild med mitt nya objektiv :) Kisse katten fick spela modell (Objektivet kan ni se här) Oskärpan blir riktigt bra tycker jag :) eller vad säger ni?


Snö, snö och mera.. snö?

Idag har snön bara ramlat ned från himmlen, och jag som trodde att det skulle bli vår snart. Men så var visst inte fallet antagligen. Men jag kan vänta lite till.

Hämtade även mitt nya objektiv idag, det kallar jag lycka :). Har inte prövat det så mycket än, men när jag gjort det så kommer det förmodligen upp bilder på det.


Klippning.

Idag så var det dags för klippning igen, klippte topparna och luggen :) La även i blonda slingor i håret och jag är rätt nöjd med resultatet. Vad tycker ni?

För övrig har dagen vart rätt lugn, med alldeles lagom med skratt.. speciellt med Matilda i matsalen haha ;). Jag påstod nämligen att jag trodde att Tiffany och Stafberg skulle dissa oss och sätta sig vid ett annat bort, och så blev det. Men då kläckte matilda ur sig: HA, jag sa ju att de skulle dissa oss.. eller .. Det var ju du som sa det! HAHA. Så nu är det bevisat att det inte bara är jag som inte är så speciellet klyftig av mig.


Rihannas nya look!

Matilda och jag har suttit och fånat oss lite vid datorn och klätt ut rihanna lite, det blev väl fint? ;) haha. nu ska vi snart springa ned till matsalen och mätta våra magar lite!



Nature.

Hittade ett par bilder jag inte visat tidigare tror jag? Jag tycker iaf de var riktigt fina :) Gillar de mörka träden mot den blåa himmlen.




Opppusi doopsi!

Dagen rullade på fint idag med samhälle, datakunskap och svenska. Sedan hade vi ju också hantverk.. men jag kände inte riktigt för att stanna kvar i skolan och vänta på den då det var en timme kvar tills den började, så jag satt mig på bussen och åkte hem, utan en tanke på att jag hade utvecklingssamtal med min lärare efter! Så det missade jag också, men vad ska man göra åt det nu ? hehe :)

Idag tror jag att jag ska krypa ned i sämgen tidigt, för jag är riktigt uselt trött.. Läsa lite ur min bok kanske också? Tror det får bli så ikväll.. eller det måste bli så. Måste sova ut.


Och här har vi också min lilla prinsessa,är hon inte helt tokigt gullig? :)


-

Idag kommer min dag främst att beså av läsning, har en bok som jag måste läsa ut innan veckans slut och ha skrivit en recension om.. så idag har jag bestämmt mig för att läsa ca 100 sidor, och hittils har jag läst 20 :). Så det går ju frammåt iaf.

Igår hade vi besök av kusinen och kusinbarnet, det var trevligt :) Det blev fika och väldigt mycket guitar hero igårkväll. Min vägg skakade av allt spelande.


ytterliggare en macro bild från igår :)

Macro

Hittade ett jättebra tips om macrofotografering med kitobjektivet. Funkade fin fint :D. Jag fick jag använda blixt på de flesta eftersom det var så mörkt, men det blev ju okej ;)





Nytt objektiv!

Jag har funderat på att köpa ett nytt objektiv att använda till närbilder, så jag har kollat på Tamron AF SP 90/2,8 Di Macro 1:1,. Läste runt massor om det, och hittade bara positiva recensioner, så jag slog till och köpte det! :) Så nu kan jag inte vänta tills det kommer hem till mig så jag får testa det. Det stod att det skulle ta ca 2-3 vardagar, och nu blir det ju helg, så typiskt haha. Men förhoppningsvis så kommer det på måndag eller tisdag.

Jag läste även att det skulle vara bra till porträtt fotografering och även lite till landskap :) Så det ska bli spännande att prova.


Lite onödig shopping

Slutade klockan 10 idag, väldigt skönt måste jag säga :D. Gick på stan en timme och höll Sandra sällskap innan hon skulle iväg och övningsköra, så då passade jag på att handla lite strunt saker som jag igentligen inte behöver ;) Så som två läppglans, en skugga till ögonbrynen, en klocka och ett par skor, allt från H&M utom klockan som är från ur och penn. När jag såg skorna var jag bara tvungen att slå till, de var snygga OCH billiga.. då kan man väl inte mostå.. eller?


Klockan från ur och penn


Skorna från H&M


Ghd - Good hair day :)

Idag hade jag datakunskapsprov på morgonen och jag tror nog det gick rätt bra, förhoppningsvis! Sedan hade vi en lång håltimme på 3 timmar, inte överdfrivet kul, och jag funderade nästan på att åka hem, men jag stannade och tur var väl det. För på hantverken kom det en snubbe från ghd och visade deras platttänger som man både kan locka, platta, skapa volym eller skapa vågor med! Riktigt fiffig sak, och efter som vi hade halva priset på den, 950 kr, så slog jag till och köpte en :) Så den lär vara hemma hos mig i slutet på denna månad.


Denna rosa lilla sak kommer att bli min! :)

Tjuvkik

Har börjat på en ny bild igen. Och just nu har jag lust att slita av mig håret.. så bra går det :). Men jag hoppas det bli bra till slut iaf. Här har ni en liten tjuvkik.


Trötter

Jösses vad jag är trött.. trött och lite små grinig. På väg hem från skolan satt jag och tänkte på min goda pizza som låg och väntade på mig i kylen sen gårdagen. Shit vad gott tänkte jag när jag kom hem, och öppnar kylskåpet... "Var fan är min pizza??!" Mamma svarar "Den gav jag till katten" ... ursäkta? haha jag kan ju inte precis påstå att jag blev mindre tjurig efter detta. Men istället gick jag in på mitt rum, la mig under täcket med myskläderna på, satte på prison break och såg på 3 avsnitt tillsammans med lite godis.

Godis monster?

Tävling

http://www.gilraen.se/2009-03-01/de-12-finalisterna-kyla/

Gå in och rösta på min bild nummer 2! skulle bli suuper glad ! :D


plugg-dag!

Idag är det bara plugg som gäller, har redovisning imorgon och det ska gå bra! Trots vår planering i sista stund så hoppas jag det iaf. Jag och Matilda har suttit och delat upp arbetet och diskuterat hur länge som helst nu. Jag tror jag ska ta en liten pause nu och teckna lite för att sen återgå till att plugga in allt. Det sitter rätt så hyffsat nu iaf, så jag ska bara repetera lite.

lite bilder jag tog häromdagen:


RSS 2.0