i brist på annat att göra..

Ja.. låt säga det såhär.. jag har SKIT TRÅKIGT! Jag funderar på att se någon film, men jag vill ha något gått att tugga på till.. men det finns ju självklart inte. Det är sådana här stunder då man bara längtar efter att få flytta in till staden, så man bara kan springa iväg till närmaste mack och köpa något litet. Men å andra sidan, så skulle det ju då bli lite brist på pengar efter ett tag.

jag har suttit här och degat hela dagen, och det måste vara det enda nyttiga jag gjort. Om man nu kan kalla det nyttigt.








Aron

Har börjat på en ny teckning. Robert (Anna), bad mig göra en bild på Aron, som han då heter :) Och eftersom jag inte hade något för mig, och det var ett tag sedan jag tecknade, så började jag med den nu. Får se hur detta slutar.

Kolla gärna in tidigare teckningar under kategorin "tecknat" :)


Varning för fula bilder


Haha jag är bara såå tbungen att lägga ut dessa. Så himla fula. Igår efter att Marry och ja fotat så åkte vi hem till mig. Ja, ni kan ju se vad vi roade oss med ;).









Innebandy

Idag så var vi ju på en rättegång, vi fick se "ett försök till stöld", det hela varade inte så länge, ca 30-40 min. Men det var intressant. Inte något man är med om varje dag :).

Sedan åkte Sarah och jag så där lite oplanerat in och kollade på innabandy, Storvreta - Helsingborg. Det slutade 8-7 till storvreta. Det var riktigt kul, och det måste göras flera gånger. Det är oplanerade saker som gör livet roligt! ;). Fick en del bilder, många blev suddiga, vissa för ljusa, några för mörka. Men dessa bilder här nere vart jag faktiskt nöjd med! Gillar att de är rätt suddiga med samtidigt en del i bilden som är skarp. Tycker det ger en liten känsla av fart :).











Tidsfördriv..

Godmorgon! Jag sitter och väntar på att kl ska bli kvart i 9. då ska jag dra mig i väg till bussen. Klockan är bara 8, så det är ju ett tag kvar, så därför fördriver jag tiden vid datorn. Har idrott som första lektion, vilket jag inte alls är speciellt sugen på. Inte alls faktiskt. Men efter det så ska vi på rättegång med klassen, det ska bli intressant. Hoppas vi får ett spännande fall ;).


Kvitton

Vid nyår bestämde jag mig för att jag skulle spara ALLA kvitton, vad det än var jag köpte. och se hur mycket jag slösar på te.x kläder. Det är ju fortfarande januari, men jag har hittils gjort mig av med 2702 kr på bara kläder.. Inte så mycket kanske, men med tanke på att mitt studiebidrag ligger på 1050 i månaden .. så kanske jag måste börja dra in lite på klädfronten? hehe. Om jag skulle handla för lika mycket kläder varje månad, så skulle det på ett år bli ca 30 000. Och det är ju en del pengar.

... Men vafan, pengar är ju inte allt och jag älskar att handla nya saker!

Måla i photoshop

Ja, man kan ju kanske gissa vad jag spenderade min kväll med.. Jo, precis, måla i photoshop. Första gången jag provade på detta och jag måste säga att jag vart rätt nöjd. Den tog iaf en bra stund att göra, ca 3-4 timmar, så nu har jag skapligt ont i nacken och väldigt trötta ögon. Så nu ska det blir hur skönt som helst att krypa ned i sängen och sova. Ha det fint! Godnatt






Bio.

Ja, nu är jag hemma från en väldigt trevlig kväll med Marry och Victor. Vi möttes upp på stan, hämtade ut biljetterna (tack för att du bjöd Marry!) och gick sedan och åt på Dragon place. Billigt för Marrys och min del, dyrt för victor. Haha. Det var iaf god mat, så tack för det Victor! Efter det bar det av mot bion, vi såg Yes man och den var faktiskt ganska rolig :). Helt klart värd att se.

När bion var slut hade vi planerat att ta bussen som gick halv 9, men det visade sig att den inte gick föräns 9 eller något. Så Marry ringde sin pappa så han hämtade upp oss :)! Tack för en trevlig kväll !






Release me

Release me, realses my body .. I say release me


Sommar vindar!

Hejsan! Jag vaknade klockan 1 idag, var riktigt trött igår, jag somnade direkt när jag la mig i sängen, det brukar aldrig hända. Vanligtvis så brukar jag ligga vaken i ca timme innan jag somnar så det var ritkigt skönt!

Och jag kan inte sluta längta efter sommaren. Det är så härligt med värme och sol, jag hoppas verkligen att denna sommar kommer vara fullt med sådant, och inte massor med tråkigt regn.






Miss Tjockien

Jag är ju en sådan person som kan proppa i mig hur mycket skit som helst utan att vågen rör sig ett ynka kilo. Så jag tänkte lite, om jag hade proppat i mig så mycket onyttigt som jag gör och gått upp normalt i vikt, så skulle jag vara skitfet!! seriöst, jag skulle nog vara det. Idag har jag te.x. tuggat i mig 5 stora sockerkaks bitar, FEM! herregud.

Men ja, nu är jag ju inte fet, så egentligen kan jag ju proppa i mig allt onyttigt med gott samvete. Men ibland när jag köper värsta feta chips-påsen, brukar jag undra vad folk tänker? "Shit, värsta fetto, proppa i sig en hel chipspåse?" eller "Gud, den chipspåsen kan nog behövas på det benranglet." Haha sjuka tankar, jag vet men jag kan inte hjälpa det!


Här var det klippt!

Dagen var kort idag igen, slutade kl 11 och var hemma runt 12. Vi hade en hantverkslektion då vi fick kolla på när Josse gjorde en 60-tals sminkning, resultatet blev rätt coolt. Ångrade nästan att jag inte tog med kameran så jag hade kunnat ta kort på det. Jag tänkte kanske prova på den idag eller senare i veckan, så kanske ni får se :)

Frisören kom hem till oss idag, så jag har klippt mig nu! känndes behövligt och jag är jätte nöjd :).

Före:



Efter:


Tv-serier.

Åhh jag är så sugen på att se någon serie. Men jag har ju inga boxar att se på. Jag kanske kan fråga min kompis om jag kan få låna hennes one tree hill säsong 5? Jag missade ju trots allt halva den säsongen på tv, eftersom vi inte hade någon tv då. tråkigt nog.

Tror jag ska baka en kladdkaka (och ja, jag vet att jag sa att jag skulle låta bli sötsaker, men jag kan inte hjälpa det) och sedan se på Top model. :) Det tror jag kan bli en trevlig tisdags-kväll iaf.


Twilight!

Här har jag tecknat en bild av twilight-postern, är rätt så nöjd faktiskt :). men den är ju inte klar, som ni kanske ser, och kommer nog inte bli det på ett tag då jag har en ovana att lämna en teckning ofärdig, så tillvidare, så är det så här den ser ut :)


Ny bloggdesign!

Ja, jag tyckte det var på tiden att byta, och så här blev det! Inte så värst proffesionell, men lite smårolig. Hoppas den duger :D Ser ni inte så upptadera sidan med knappen F5



Gamla bloggdesignen



Nya bloggdesignen

Vår-outfits!



Ungefär så här vill jag gå klädd i vår! ljusa jeans, ett snyggt linne eller t-shirt, skärp, ett par fräna brillor och kanske en jeansjacka fint matchat med ett par leggings. Shorts står även det högt upp på listan, men det kanske blir mer framåt sommaren. Jag längtar så in i norden till vår och sommar nu. så sol och värme, KOM NU!

plaggen är tagna från forever21.com och asos.com

Familjemiddag

Lite snålt med uppdatering på senaste, men inte haft någon lust till bloggandet. Igår var hela familjen här på middag, så det var livat minsann. 6 ungar, 5 bröder, 4 flickvänner, mamma, tobbe.. ja fullt hus med andra ord. Stor familj är vad vi är, men det är trevligt.


Jag och söta Olivia


Anna, bror Jonny, Therese och lille Olivia


Elvira och Andreas.

Vatten.

Testade mig på att fota lite vatten idag, och gick ju skapligt bra iaf. Har vart hemma sedan kl 11, och då gick jag och la mig och sov till halv 2, super skönt, behövde lite sömn :). Slutar även väldigt tidigt i morgon med, nämligen 10.00, då ska jag nog hem och baka lite kladdkaka! .. får se hur det blir med det.

här är iaf 3 foton :






sleep tight.

Jag ska snart sova. Har bara en lektion imorgon, ska bli.. lugnt. Godnatt!


Marry, marry!

Jag besökte marry i helgen, det var ett tag sedan vi sågs, eftersom det jäkeln har vart i Thailand. Men nu är hon hemma så jag passade på att dra hem till henne och kollade på Thailand bilder, åt, spelade och pratade. Trevliga grejer det där :P. För övrigt så har jag kommit fram till att jag har ett rikitgt dåligt närminne, då jag är rugigt dålig på memory! 




Trött, trött och lite mera trött

Det är skola på torsdag, visst låter det tragiskt? ja, det tycker jag med. är inte alls taggad på att gå tillbaka till tidiga mornar och långa dagar, men å andra sidan, när är man egentligen taggad till det? För att gnälla lite till så har jag sovit hemskt dåligt de senaste dagarna, vet inte varför, men jag vaknar minst 8 gånger om natten och när jag vaknar känner jag mig helt död, jobbigt, men det blir väl bättre som med allt annat.

För övrigt så har jag försökt lära känna min kamera lite, det är lite finurligt med alla inställningar och jag vet inte riktigt vad allt innebär ännu, men en sak i taget :) säger jag som har så himmla dåligt tålamod.

Jag har laddat hem hela säsong 1 av gossip girl också, den serien är bra den, så ikväll ska jag tillbringa min sista natt av jullovet med att käka ostbågar och se på gossip girl! See you later!



Inte en allt för rolig bild på mig, men ungefär så här pigg känner jag mig nu.

Bio

Åhh jag är så sugen på att gå på bio. Det är så himmla mysigt, senaste jag var på bio var ju i.. september-oktober någon gång. herregud, det är på tiden nu tycker jag. Hoppas det finns några trevliga vänner som vill göra mig sällskap i biomörkret :) Yes man är jag bra sugen på att se, och Changeling som har premiär den 9:onde.


Tralala.

Ännu en slö dag, men idag tog jag iaf mig ut för att fotografera lite, solen var ju framme så jag kunde inte motstå det. Eftersom jag vart ensam hemma idag har jag låtit musiken dundra på för fullt här hemma, och dansat runt som en liten prinssesa. (som dunderklumpen) Livet är bra härligt när inget tjat existerar.






krånglande internet.

En mycket slö dag idag, med ett krånglande internet och ett lite halvdant humör sitter jag här nu med förhoppningar att kanske, kanske internet inte ska lägga av igen. Sitter nu med kissen i knät och ELLE i handen. Köpte den för en vecka sedan, mer tror jag till och med, men nu tänkte jag ta mig en trevlig läsning och med lite smågodis till att snaska på.




Emma in action.

Ja när jag är i full fart med mitt ritande.






kläder.

Idag sov jag enda till kl 1, kan nog bero på att jag gick o la mig kl 4 hehe. måste ändra mina sov vanor nu innan skolan drar igång nästa vecka. Men efter att jag gick upp har det iaf vart full fart på mig, har städat, gått med sopor och till och med bäddat min säng! inte illa. '

Nu tänkte jag visa vad jag kom hem med för kul igår :)



Jacka/tröja: Bikbok
Jeans: Bikbok (äntligen tog jag mig råd och köpte dom!)


Tröja: Bikbok


Väska: Vila


Tröja:Bikbok åter igen.

Sedan så köpte jag även ett puder Från Makeup Store, och ett busskort!


P!nk

Här är en bild som jag tecknade för ungefär en vecka sedan, det ska föreställa pink :)


Frostigt.

Ja, jag bestämde mig, för en gångs skull, att sätta upp ett tema för vad jag skulle fota, och eftersom det är rejält frostigt ute, så fick temat bli frost! så här är några bilder som jag vart nöjd med :)









Shopping-tur med Selin.

Idag så skulle jag bara vara hemma, men så "impuls-åkte" jag in till stan istället. Sms:ade Elisabeth, och frågade om hon ville göra mig sällskap, och så blev det. Vi strosade runt på stan i kanske 2 timmar, och det var mycket trevligt minsann :) Fick även med mig lite fint hem som jag tänkte visa imorgon.

Nu har jag precis sett en film med min bror och käkat lite onyttigt. Vi såg filmen "Hot fuzz" och den var helt okej.




all or nothing

Det är ca 6 dagar kvar av mitt jullov. Och jag är inte sen att deppa. Usch, jag skulle gärna ta 3 veckor till. Igår tog jag iaf tid till att ta lite fina bilder. Ska fösöka ta mig ut idag och ta lite idag också, kanske blir ngt som dyker upp på bloggen :)



Min snygg t-shirt från carlings "guns N´ roses"



2009

jag måste bli bättre på att upptadera. Hur som helst vill jag önska ett gott nytt år lite såhär i efterhand! Jag var bara hemma igår, vilket inte var så speciellt kul, men jag överlevde iaf. :) Min bror hade lite besök hemma så satt med dom lite grann, och så tecknade jag ungefär halva kvällen också. Inte precis så jag hade tänkt fira nyår, men men.






RSS 2.0