-

Jag hoppas att du kollar dig i spegeln och hatar dig själv.

17.52

Jag andas den luft du precis spottade ut.


Hon som inte ser.

Mitt huvud snurrar, jag känner mig förvirrad och jag tycks inte längre kunna hitta rätt. Jag skyller på allt annat. Det finns alltid en anledning. Jag ser mig på mig själv, jag betraktar och studerar, men jag hittar inte vad det är ni ser. Jag ser en tom blick, en förlorad själ och ett förvirrat sinne. Jag tar upp mitt block, min penna. Jag vässar den tills udden är skarp nog att skära upp min hud. Stirrar ned på blocket, drar ett streck, tar fram mitt sudd och raderar mitt misstag. Det är så lätt, några drag och jag kan rätta till det som en gång blivit fel. Jag försöker att se saker från ett bättre håll, men min blick söker sig ständigt tillbaka. Ibland drömmer jag mig bort, jag tillåter mig själv att drömma, även om jag försöker hålla mig till verkligheten. Ni förstår, i mina drömmar har jag allt, jag har det där som ni strävar efter, jag har det ni önskar och vill ha, jag har det, jag har det i mina drömmar. Tillbaka till verkligheten är jag inget annat än tjejen du ser men hon inte ser tillbaka.

The pics; Ibland låter jag mig själv drömma ...

Här har vi då bilderna från filmen, gillar känslan jag får av bilderna. Funderat på att ta mig en lång promenad imorgon, rensa hjärnan lite. Tror jag behöver det.

Ibland låter jag mig själv drömma ...

Detta har jag sysselsatt mig med idag, fotografering och redigering. Gjorde en liten film av det hela, hoppas det uppskattas :).


S u n r i s eEven when you can't see it
Inside everything
There is Life...


Flickr

flickr lägger jag upp mina absoluta fovoriter. Check it out.


01.18


Kände att det var dags att byta design, och eftersom jag inte alls är bra på att koda så tog jag helt enkelt en gratisdesign från http://www.designandmakeup.se/ som jag suttit och småpysslat och ändrat lite smått i. Hur som haver så har jag vart ute och fotograferat mig själv igen, men snart ska jag styra upp min första plåtning med modell, ska bara klura ut ett tema och sätta datum. Kommer bli riktigt spännande! Är väldigt osäker på redigeringen på dessa bilder, vet inte om jag gillar det eller om jag vill göra om allt. Gillas det ?

RSS 2.0