Update från brors dator




Hejsan folket. Kör lite update från min brors dator igen :) Idag vid 11 drog jag till marry, vi skulle nämligen gå till klappis och bada (eller ja.. Hon dopade sig men jag nöjde mig med benen.) Vi var väl där i lite mindre än en timme :) Efter det vandrade vi hem till henne, och så ringde jag hem för att höra om jag fick skjuss hem, men nej inte så, så jag fick vandra hela vägen tillbaka igen haha. Men jag köpte mig en glass och var glad iaf ;). När jag kommer hem inser jag vilken ful bränna jag lyckats få mig !! och detta skedde när vi gick fram och tillbaka från klappis.. och när jag gick till bussen! Fy. Jag hoppas att den blir nästintill osynlig om några dagar haha.

Har även tagit lite kort idag, tror jag ska lägga in några här på denna dator så kan ni få se lite :)

Internet ur funktion!

Bloggandet kommer nog bli glesare än vanligt då mitt internet inte fungerar. Nu har jag lånat min brors dator och passade på att slänga in ett litet inlägg :) Har precis kommit in efter att ha legat ute i solen ett tag, är ju sjukt varmt och härligt. Hoppas det fortsätter såhär.. och speciellt imorgon då vi ska vara ute största delen av dagen i skolan.

Det är faktiskt mindre än 3 veckor kvar till sommarlov nu faktiskt och jag längtar ihjäl mig! Jag känner mig riktigt trött på skolan just nu (ja Matilda, även fast vi knappt har något i skolan just nu ;) ) ska försöka göra klart teckningen som jag visade hör tidigare, har kommit en bit på den iaf :) Så den kanske är klar lagom till mitt internet börjar fungera igen, vem vet? Hoppas det är snart iaf.


Kollage med bilder jag visade förut, har tyvärr inget annat att bjuda på ;)

Maskroser






3 bilder som jag tog idag :). Sorry för dålig update, men jag har vart upptagen hela helgen så har inte riktigt haft tid.. I går var jag med marry och pennan på stan och fikade, trevligt trevligt :) Och idag har jag jobbat hela dagen, mindre trevligt. Är helt slut efter denna dag och mer jobb väntar imorgon tråkigt nog. Men jag fick iaf lite tid över att fota lite, det var ett tag sedan. :)

sneak peak



här får ni en liten sneak peak på vad jag sysslar med nu :) Får se vad det blir av detta!

when life takes another turn.



Inget mästerverk, och inte heller det bästa jag skapat.. Men jag tycker om den iaf.

lite update och blommor.

Hej hopp. Hade bara en lektion idag som slutade vid 10, men jag satt kvar till runt 11 eftersom jag ville få så mycket som möjligt gjort med webbsidan. När jag kom hem gick jag faktiskt och la mig och vaknade lagom upp till middag ;).

Har även spelat lite The sims idag haha, det var sjukt länge sen. Tråkig som jag är så fuskar jag bara så jag tröttnar rätt snabbt :). Men roligt tidsfördriv är det iaf. Nu ska jag nog se en film och somna tidigt! Och föresen, var är det fina vädret? Det är för sjutton snart juni och det är 8 grader när jag går hemmifrån på morgonen, ucsh!



its coming back to me!!



Ja, ni ser rätt, jag har börjat få tillbaka mitt tecknarsug igen ;). Skönt är det för jag tycker ju om att sitta och teckna :).. Här är en liten tjuvkik av vad jag håller på med just nu, får se om det blir något fint utav det. Bilden är inte den bästa men jag laddar upp en bra när den är färdig :)

Slött och dött.

Var hemma idag.. Skolan kändes inte så lockande. Istället har jag.. gjort absolut ingenting. Jag har försökt teckna lite.. men utan framgång, jag har nog kört fast lite på den fronten just nu tror jag, får hoppas att det blir bättre. Snart är det ju sommarlov, så har jag ju hur mycket tid som helts för att sitta och teckna då, och speciellt nu när jag inte lyckats få tag i något sommarjobb *suck* Räknade dagar och det är 25 dagar kvar bara. Det ska bli skönt men samtidigt lite långtråkigt.. Jag har inget planerat. Jag får se till att träffa massor med kompisar ;).


(Gammal bild på mig, har inget nytt att bjuda på!)


En helg med Marry.





I helgen har jag som sagt varit med marry, och vi har mest tagit det lugnt :) Var ute största delen av Lördagen, då vi fotograferade, spelade kubb, fikade, pratade, hoppade studsmatta ( de 2 översta bilderna ;). ). Framåt kvällen åt vi pizza och glodde på en relativt tråkig film, spiderwick haha, kanske inte riktigt var tillägnat för våra åldrar hehe. Sedan blev det robinsson och eurovision! :) Mycket trevligt.

Söndagen, idag.. Följde jag med och kollade på Marrys syster som spelade fotboll, hon gjorde två hela mål, Duktigt. Tyvärr så vann de inte men de var duktiga iaf :). Och jag tror jag tog massvis med bilder med marrys kamera, haha så hon har nog en del att rensa nu ;). Själv hade jag bara ett par stycken hehe

Dewy grass




Lite bilder som jag tog tidigare i veckan :). Har precis duschat och ätit frukost, för snart ska jag iväg till marry parry! Så tjingeling.

ME!



Lite gammla bilder på mig från förra året. Gillar dessa.


Helg!

Nu är det jelg igen! Tiden går så himmla fort, fattar det inte, nyss var det ju måndag? Och snart är det sommarlov? Herregud säger jag bara, det dröjer väl inte länge innan jag tar studenten heller. Jag börjar få lite smått ångest inför det.. Vad ska jag göra sen lixom, jag har inte den blekaste.. men det löser väl sig får jag hoppas.

I imorgon ska jag till Marry Parry och ha det trevligt och se på Eurovisoion song contest :) Förhoppninsvis äta lite onyttigt också höhö. Det är ju jag bra på, Hoppas ni har en trevlig Fredagskväll :).


Efter regn kommer solsken







Idag hade vi bara en lektion i skolan så jag kom hem redan vid halv 12. Onsdagar är allt bra trevliga :). Gick faktiskt och la mig en stund när jag kom hem, så nu känner jag mig utvilad.

Jag är inne i en "Det-går-inte-att-teckna" period.. Så fort jag håller i pennan känns det bara fel. Så jag lägger tecknandet på hyllan några dagar och sen får jag se om det vill ge med sig ;). Istället har jag varit ute och fotograferat och resultatet av det kan ni se här ovan.


Förlåt.

Tänkte bara tala om att jag är hemskt ledsen för denna dåliga uppdatering. Idag har jag inte vart hemma på hela dagen, och innan det har jag helt enkelt vart för slut för att orka engagera mig. Har störtat i säng direkt efter att jag kommit hem från skolan, men jag ska försöka bättra mig :). Ska nog börja på en teckning nu någon dag också, så har ni ngt att se fram emot ;) nu ska jag sussa för klockan är mycket. Godnatt!


Jag funderar på att bli brunett igen, vad tror ni om det? :)


bloggen står i blom.





Jaa.. och här kommer jag med mina blommor igen ;).. Det börjar kanske bli lite tjatigt nu haha. Den understa tig jag faktiskt idag men den översta tog jag för ca 1-2 veckor sedan. Jag har inte riktigt haft någon lust att gå ut och fota den senaste veckan, har istället spenderat tid med att sitta inne och måla och teckna :) Nu är klockan kvart över 9 och jag ska krypa ned i sängen och se på lejonkungen 1 :D Det är en film jag aldrig kommer att tröttna på. Godnatt.


update.



Jag gjorde om denna lite.. Men jag vet fortfarande inte om jag är nöjd eller inte? :) Vilken ser bäst ut?

Dagen har i övrig varit väldigt händelselös.. haft extremt tråkigt och humöret har väl inte varit det bästa, och jag har väl mina anledningar till det, men jag lämnar nog sådant utanför bloggen. Ska försöka hoppa ner i sängen tidigt ikväll iaf så jag orkar skoldagen imorgon :).

Trött var ordet.

Usch och fy. Jag är helt slut i kroppen.. Helt död! Har vart ute hela dagen och hjälpt till och bärt massa kvistar och ved, inte roligt alls och skiten tar ju aldrig slut. Nu har jag iaf tagit en pause, en väldigt lång sådan, de får komma och hämta mig om de vill att jag ska ut igen.

Resten av dagen så kommer jag nog att ta det lugnt, dega framför en film eller kanske sitta här. Jag känner att jag inte har så mycket att skriva, men det har ju heller inte hänt så värst mycket de senaste dagarna.

Nu ska jag stoppa i mig lite mat, hej svejs!

Photoshop i all ära!



Hmm räknas photoshop till att måla? Isåfall blev det inte en målfri dag hehe. Men Jag kände för att göra klart denna.. Och så här blev den. Känner mig inte nöjd.. Tror jag ska göra om bakgrunden och huden lite.. bakgrunden ser konstig ut och huden fläckig.. Men tills vidare så får den se ut såhär :) Gillar ögonen och läpparna på den iaf, men det är också det jag tycker är roligast att göra.

Mhm :)

Hejsan hoppsan :) Hur har ni haft det idag? Jag har haft det bra, trots den långa dagen. Hade praktik från 10.00-14.00 och efter det hade jag webbdesign från 14.30-16.30 .. Men det har varit lugnt :) Hände inte så mycket på praktiken och på webbdesignen har vi fortsatt på våra hemsidor.

Jag hade egentligen tänkt att måla lite, så jag tog fram blocket och satt igång.. men nej, jag känner verkligen inte för det idag! Jag orkar inte ens försöka. Så det får bli en målarfri dag idag ;). Ska väl se på lite prisonbreak ikväll och mumsa i mig lite onyttigt :).


Eftersom jag inte målar idag så får ni se en lite äldre, gjord i början av detta året! Tycker faktiskt jag har utvecklats bara på denna tid :)

Akvarellporträtt!



... Och så var den färdig! Den blev helt okej tycker jag. Ser ni kanske vem det ska föreställa? :)

Slödag

hejsan. Idag har jag vart hemma hela dagen eftersom vi inte hade något i skolan. Var skönt att få sova ut, men jag känner att jag hellre hade gått i skolan idag faktiskt. Ovanligt nog.

Jag har iaf syselsatt mig med att börja på ytterliggare en akvarellmålning, det ser helt okej ut än så länge. Det kommer upp här lite senare så ni får hålla utkik :) Jag har inte så mycket mer att säga, men kände iaf för att slänga ihop ett litet inlägg. Hoppas ni har en lite mer händelserik dag än vad jag har! :) Hejsvejs


Sommar skulle inte sitta helt fel nu.

Jag älskar att måla :)



Jag har spenderat dagen med att måla denna. eller inte hela dagen, men största delen av den. Och nu är min svarta färg snart icke existerande, måste köpa ny! Vad tycker ni om den?

Vitsippor hit och vitsippor dit





För ovanlighetens skull så lägger jag upp lite vitsippor ;) hehe. Idag har vi bara haft en svenska uppsats i skolan, så jag slutade vid halv 11 :) Tror det gick helt okej, men det återstår att se.

Imorgon är min enda lektion webbdesign och då ska vi börja på våra personliga webbsidor, tror det kommer bli rätt kul. Jag vet iaf vad jag ska göra för webbsida, men jag har faktiskt ingen anning om hur jag vill att den ska se ut.. Kommer väl säkert på något bra.

Scarlett



Jag har börjat på denna i photoshop, men jag är lite tveksam till håret, ser det kontigt ut? Vad tycker ni om det? Jag behöver en åsikt!

Den är färdig!



Nu är målningen som jag pratade om igår färdig :) Visst blev den bra? Jag är iaf nöjd med den! Jag funderar på att kanske börja ta emot beställningar på detta, men jag vet inte? För det första vet jag inte hur jag ska få ut det till folk.. och för det andra så vet jag inte riktigt om jag känner mig tillräckligt bra. Jag får se.

Sol, underbara sol.

Idag har himmlen varit helt blå, som de varit de senaste dagarna :) helt underbart! Har försökt att spendera så mycket tid som mycket utomhus, så bloggandet får lida. Just nu är jag ensam hemma och har varit det sedan igår, sjukt skönt. Inget gnäll och tjat, och musiken på högsta volym, kan inte bli så mycket bättre.

Jag har även påbörjat en akvarellmålning, men jag gör nog klart den imorgon :). Har inte haft så stor lust att teckna nu när det vart så soligt ute, men nu tog jag mig tid att göra det såhär på eftermiddagen.


egopic i fönster

Akvarell :)



Har inte visat denna :) men gjorde den för snart 2 veckor sedan. Den gjordes inte så väldans noggrant, vilket jag tycker är lte synd såhär i efterhand för den kunde nog ha blivit bra mycket bättre, men jag gillar den iaf.

RSS 2.0