småbarn

Igår skulle vi ju ha våran lilla "mini-julafton" men det kom bara en av bröderna, istället för 4. Men det var trevligt iaf, jag fick ytterliggare ett presentkort på  din sko för 250. här nedan kan ni se 2 av deras urgulliga barn.







jadu.

glest med upptadering, men jag har inte haft någon ork. Jag var till stan igår och köpte ett överkasst till min säng, ett mörklila :) passar fint. Längtar tills jag får göra iordning mitt rum ordentligt, tapetsera och köpa nya möbler. Ska in nästa vecka och köpa ett skrivbord, tror jag vet vad jag vill ha!

Nu ska jag försöka krypa ned i säng och sova, klockan är ju trots allt snart 2. Godnatt!


Rita, rita..

Jag sitter och tecknar, men jag vet inte hur jag ska fortsätta. Min fantasi är som bortblåst, men den kommer väl tillbaka hoppas jag. Jag tror jag är nöjd med den, nog för att ni ser den upp&ned, men ni får vrida på huvudet ;)


Julafton är avslutad!

Julafton var lugn och trevlig och jag fick många trevliga presenter :) Vi var inte så jätte många, 7 stycken. Jag är ju van vid att vi är minst 10. Men nu var det många som ville fira hemma i sina hus och familjer. Men på lördag ska vi ha en liten "mini-julafton" där alla bröder kommer utom Daniel. Så det ska bli trevligt, och livat om inte annat. Här under är tre bilder från gårdagen. Halsduken och mössan fick jag i present, fick även en volumemaster, en klocka, ett halsband, ett presentkort på din sko, lite köksredskap, en popcornmaskin och 5 trisslotter, och på de vann jag 100 kr totalt! Tror jag fick med allt nu :) Hoppas ni hade en trevlig jul!


God jul!

Tänkte bara kika in och önska en God jul :D!



Blue christmas!

Tänkte ladda upp en fin julsång nu när det ändå är såhär i juletider! :)


Julpyntat och klart!

Oj oj, nu är det ju snart julafton, gud vad tiden gått fort. Jag har städat hela dagen (nästan) och så har vi julpyntat det sista och tagit in granen och klätt den :) mysigt värre. Nu ska jag se på en trevlig julfilm, Tomten är far till alla barnen, som caroline så snällt brände ned till mig när jag var där tidigare idag, tack! Ha det fint, puss hej! :)


Och såhär glad blir jag när det snart är jul! (Jag ser iof mer galen än glad ut)



Shopping!

Idag var jag ju i stan, och det blev en del handel, Tänker inte ladda upp allt här, men en del iaf. Jag är jätte nöjd med dagens inköp, men tyvärr så kom jag inte hem med någon stor väska som jag hade tänkt, men en liten iaf :) Det var lite tråkigt att gå själv, jag tänkte nästan ringa och fråga om någon vill möta mig, men det blev inte så. Men jag stötte iaf ihop med sara på max så vi satt där och åt tillsammans :)







1. tröja: veromoda.
2. Topp: Vila, Väska: Indiska, Skor: Vaga bond
3. Skor: Din sko
4. Jeans: Vero moda (dessa jeans är för övrig med på de andra bilderna med.)

Annat jag köpte var: En ring, jeansväst, T-shirt och så massa ögonskuggor :). Tror jag fick med allt nu

Julmys

Ja, idag har det både vart julbak och inslagning av paket. Och eftersom vi är så mogna i den här familjen så gjorde vi något fult på tomten på pepparkakshuset (bild längst ned hehe). Och jag måste säga att jag åt mer av degen än vad jag bakade med den.

Det har faktiskt varit en väldigt mysig dag och det börjar kännas som jul nu, det snöade till och med lite grann idag, men tyvärr så började det att regna efter det.


picture.

Foton som jag tagit idag :)


väsk-behov!

Ja, jag är i stort behov av nya väskor, så i morgon tänkte jag åka in till staden och försöka hitta någon fin :) ... Och kanske lite annat smått skit som jag egentligen inte behöver ;) Jag tänkte även ta med mig min kamera och testa den, det är ju så fint nere på stan så här års. Så vem vet, kanske kommer upp någon fin bild här i morgon.

Dessa väskor är iaf något jag gärna skulle bära på min axel.


4:e advent

Fjärde advent idag, vilket betyder att det endast är två dagar kvar till jul.. och jag är döds trött. Jag hade planerat att ta en lång sovmorgon nu när det ändå är lov. Men icke. klockan kvart i 9 vaknar jag och kan inte somna om, men aja, får ta igen det imorgon! Nu ska jag ta mig en rejäl frukost. Hej svejs!




Jullov!

Jag har inte riktigt sagt detta än.. konstigt nog.. men.. Det är JULLOV!! :D Hur skönt som helst, tre hela veckors ledighet. Gudars vad jag ska sova nu. Jag har för övrigt knarkat deppiga låtar idag, fråga mig inte varför, för det vet inte ens jag.

Och för att helt byta samtalsämne så ska jag och min bror slå inte massvis med paket imrogon, det ska bli kul :D. Då får man en sån härlig julkänsla. Sedan så blir det julbak också, ser ut som en trevlig söndag :). Klockan är halv 2 och nu ska jag sova. Godnatt!


Crying like a baby.

Nu har jag sett på 2 avsnitt av O.C och gråtit floder. Känslig? jag? nej inte ett dugg.. Ska se ett till snart igen, och hoppas på ett lite gladare avsnitt nu.





Somliga går, med nya skor

Igår så köpte jag även ett par nya skor. 500 kr på Vaga bond :) Har letat efter ett par jätte länge nu och de här föll jag verkligen förr.


Ny kamera!

Woho, äntligen säger jag bara. Nu har jag köpt mig min kamera. En canon EOS 1000D :) fin fint! Så nu kommer det bli lite bättre och kanske fler bilder här famöver.


Julhandel

Japp, idag har sannerligen vart en lång dag. Vaknade 4 och kunde inte somna om, så vid kvart i fem så gick jag upp. Men jag skulle inte åka föräns halv 9. Iaf var det min sista dag på praktiken idag och det var sjukt mycket folk om man jämför med de senaste dagarna, så jag har fått slått in massvis med paket.

Efter praktiken så gick jag med min bror på stan och handlade julklappar. Det vart många påsar att bära, och jag köpte även lite till mig själv som jag tänkte visa mer av imorgon. Just nu sitter jag hos min kompis och vi ska snart gå och lägga oss. Här nedan är iaf ett av mina köp idag, en Partydress från vila. Keep it? :)


Drama!

Idag var det en lite mer spännande dag på kicks än vanligt.. Vi stod som alltid i butiken med massor med kunder. Så helt plötsligt börjar brandlarmet tjuta, och hela gränby fick evakueras. Det kom massor med brandbilar, men ingen brand hittades så allt återgick snart till det normala, det vill säga.. packa upp varor! ;)

Imorgn är det sista dagen på praktiken och det ska bli sååå skönt. Sedan är det jullov, mycket efterlängtat. Ska efter det gå på stan med min bror och köpa lite julklappar, och efter det ska jag till min kompis Marry och ha det trevligt :) !



Picture by me

Imorgon börjar jag inte föräns kl 13.00. Det ska bli skönt med sovmorgon, men desvärre slutar jag så sent som 20.00, mindre skönt. Men jag överlever :).




I need my money

Nu är det enast 7 små dagar till jul. jag längtar så jag blir galen. Det är också lite över ett år sedan vårt hus brann ned, så tråkigt nog har vi lite taskigt med möblering i vår nya bonad! Och lite tack vare att färsäkringstanten (som jag så snällt kallar henne) aldrig blivit klar med listorna. Men nu idag så har hon sagt idag att hon ska sätta in en del av summan så vi hinner få det innan jul, men detta skulle hon höra av sig om senare under denna dag, men inte gjort! Så nu vet jag inte om hon gjort det .. Troligen inte. Jag har slutat hoppats när det gäller den tanten.

Men iaf, så fort jag får pengarna så ska jag springa iväg och köpa min efterlängtade kamera!! :D Längtar som tusan.

Hittade lite bilder från förra julafton, som vi spenderade hemma hos brodern min. Då fick jag mina små kisse-missar, men tyvärr så blev den ena överkörd i sommras. usch :(.


3 dagar kvar!

Gissa vad jag fick göra idag på min praktik? :) Jo jag fick packa upp varor, inget ovanligt med andra ord. Det är nu bara 3 dagar kvar sedan är det lov, äntligen säger jag bara! Då har jag klarat av halva min gymnasietid, inte illa pinkat! ;).

När jag kom hem kom min kära katt som vanligt och mötte mig jamande i dörröppningen, åh vad jag tycker om henne. Min lilla sötkorv!


Nyårs-klänning

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag längtar efter nyår! Kollar mig galen på alla fina klänningar som jag så gärna skulle vilja bära på nyår. Vi har bara ett litet problem.. En fin fest att vara på. Hoppas det dyker upp något kul :). Här är iaf en fin klänning som jag skulle vilja ha, är den inte snygg?! :) Och skorna skulle jag gärna matcha till den. (om jag var några cm kortare hihi)





Gratis Linser!

Just nu får alla bloggar som bloggat mer än 2 månader gratis färgade linser utan styrka! Gå bara in på www.fargadelinser.com

Praktik

Ledsen för dålig upptadering, men mitt internet har krånglat som vanligt. Igår var det min första dag på praktiken, och det gick bra, men som väntat var det inte så speciellt roligt, men jag överlever nog :). Idag var det till att packa upp massor med varor efter som de fått hem massor idag. så det har vart full fart nästan hela tiden.

Jag passade på att köpa lite presenter igår också innan jag åkte hem :) så när jag kom hem slog jag in alla, jag har fortfarande en del kvar att köpa men det hinns fortfarande!


Vinterland.

Hej vinterland! Nu är det endast ca 18 dagar kvar till jul. Sug på den ni!






helg!

Åhh så himla skönt med helg. Idag hade vi bara roliga lektioner, hantverk och webbdesign, iofs så var inte filmen vi såg på hantverken nå bra, men det var iaf slappt. ;). Om än slappare så fick vi desutom sluta en hel timme tidigare från webbdesignen, fin fint ju.

Ikväll ska jag se O.C tänkte jag, några avsnitt :). får se hur många jag hinner innan klockan blir alldeles för mycket.

Ha det fint!

Brist på rubrik text?

Idag bowlade vi på idrotten, rätt kul, och vem vann inte om jag? Yeah. Efter detta hade vi lunch och sedan samhälle prov, det gick väl helt okej, tror nog jag klarar G åtminstone och det är väl huvudsaken känner jag. Jag hade inte pluggat så mycket till det. Imorgon är det sista skoldagen vi har och sedan blir det prao på kicks i 2 veckor innan det blir jullov. Tycker nog inte det ska bli så kul, men lärorikt om inte annat.

Kavaj.

Alltså åh, jag bara måste ha en kavaj snarast. Jag har gått och suktat över en jätte länge nu, kanske är dags att köpa en? Satans julklappar som måste köpas. Jag är i ett sånt himmlans köpsug just nu, men pengarna räcker inte till, uh. Skulle gärna matcha den till ett par snygga jeans eller som på bilden, med ett par leggings. :)



Denna fina kavaj är ifrån asos.com

Julklappar!

Dagen började med webbdesign, och vi fick börja på en ny webbsida om beatles. kul, men fortfarande lite krångligt. Efter det så skulle vi ha svenska, men jag gick aldrig på den, lat som jag är. Istället promendrade jag ned på stan och köpte julklappar, och lite till mig själv med. Så nog för att jag missade svenskan men jag hade fullt upp med matte .. att räkna hur mycket av pengar som återstod och om det skulle räcka till allt jag planerat köpa. och svaret blev nej. så jag ska försöka tigga till mig lite pengar av mamma, Om det lyckas återstår att se hehe.

nu ska jag fösöka plugga lite samhälle. Puss på er!

Konstverk!

Som vanligt krånglar internet, och min blogg upptadering får bli lidande. Idag hade jag bara en lektion och det var bild, faktiskt den sista vi hade för nu är kursen slut. Tråkigt tycker jag för nu kommer vi ha svenska här istället och det är inte ett dugg kul. Iaf så gjorde vi klart grejer på bilden som inte var klara och jag hoppas på att jag åtmisntone får ett VG. Matilda ritade även en mycket vacker teckning till mig *hrm* ett riktigt konstverk!


RSS 2.0