Standing in the light of your halo



Jag fick ett otroligt sug eftrer att teckna. Men så insåg jag att jag inte hade ett enda papper kvar i mitt teckningsblock. Stan imorgon typ?

Please remember





We took each day and made it shine
We wrote our names across the sky
We ran so fast, we ran so free


19.06



Everybody taking different sides

Lite mer tävling



När jag ändå är igång med tävlandet så kan jag lika bra ställa upp i en till ;)

Jag är med och tävlar i fototävlingen "Din bästa semesterbild" hos Jakob Andersson, priserna i tävlingen är sponsrade av Fotofyndet - fototillbehör du inte har råd att vara utan och första pris är ett presentkort värde 400:- på valfria fotoprylar hos fotofyndet.se, även de som kommer tvåa och trea kommer att vinna pris. Vill du också vara med och tävla? Klicka då in här och läs mer om tävlingen!

Glädje



Tänkte ställa upp i Michaelas tävling där man kan vinna en reflexskärm från tvspelsweb.se
Temat är glädje, och jag kör väl på ett rätt orginelt bidrag till det kan jag tänka mig. Ett veckert leende från en vacker tjej! :) Det är väl glädje?

Fular mig.






orginal (klickbar)

Nu är det så att jag har extremt tråkigt, så då tänket jag att jag kunde ta en bild på mig själv och retuschera lite grann, och detta blev då resultatet. haha lite småsöt, eller? :) Slängde även med orginalet, tänkte det kunde vara kul att se.

Jag vet att det inte händer så mycket i min blogg just nu, men för tillfället så har jag ingen insperation till att göra något alls, och jag vill inte bara slänga upp något mellanmjölks-inlägg som iaf inte är roligt att läsa. Så jag väntar istället snällt på att min insperation ska hitta tillbaka, och hoppas att ni också gör det :).

Illustrator



Ett hjärta som jag testade mig på att göra i illustrator förut. Det är svårt, har aldrig jobbat med det förut, så jag tog hjälp av en tutorial på nätet. Det kommer nog ta sin tid att lära sig, men det ska nog gå, bara man ger sig fan på det :) Jag har ingen kategori för illustrator för stunden, så denna får hamna under photoshop så länge.

rainbow




Lite av Kreta




Denna kvällen var underbar. vacker solnedgång, mysig stämning. Vi gick runt på marknader i chania runt hamnen, åt glass och njöt. Ville inte riktigt åka därifrån när vi väl skulle hem. Denna kvällen måste vart den bästa på resan :) Trots att resturangen vi åt på inte var den bästa.

Endless wondering


Foto: jag

Jag funderade på att skriva om min kreta-resa.. men jag tror inte riktigt jag orkar. Jag är trött, jag vill dra täcket över huvudet, sova. Förlåt för en onödig skrift.

Home, sweet home.

Jag är hemma.. Och jag är vääldigt trött! Kom hem vid 3 inatt och dunsade i säng direkt. Har haft det bra på kreta, väldigt varmt, mellan 30-40 grader varje dag. Brände mig rejält första dagen, så jag har börjat flagna rätt mycket nu, lite tråkigt, men men :). Orkar inte skriva så mycket mer idag, jag planerar att bara slöa och se på film med lite tillbehörande onyttigheter. Uppdaterar mer imorgon :)


Kreta, här kommer jag!


(eftersom jag inte gillar bildlösa inlägg, så får ni här en liten Emma att kolla på ;D)

Om 3 timmar åker jag till arlanda. 17.40 lyfter flyget till Kreta. 22.50 är jag framme. Jag längtar! :) Jag är hemma igen seeent, seent nästa tisdag. Jag ska ha det så bra, och det får ni också :) Kommer förmodligen komma lite trevliga bilder från Kreta när jag kommer hem.

Glöm inte att rösta på min bild om ni gillar den :) Det gör ni här

Ha det så fint!

FINALIST!!!! :D




Jag är med bland de 8 finalisterna i nyheter24.se tävling! Ni förstår inte hur glad jag är just nu, jag hoppar runt som ett litet barn! haha :D Vill tacka så hemskt mycket till alla som röstat på mig.

Nu ska vinnaren utses, och om ni fortfarande gillar min bild så får ni gärna gå in och rösta på länken här under :) Skulle bli så himla glad! Min bild är nummer 5.

http://nyheter24.se/noje/skonhet/278082-idolbilden-de-atta-finalisterna



Spegel, spegel på väggen där..

Lite posande i spegeln ..


Och resultatet kan bli såhär ..

och kanske såhär..


Pink


Foto: jag

Gillade dessa. Rosa och härliga. Lite drömsk känsla får jag.

En liten sneak-peak





Japp, här kommer sneak-peaken som lovat! Är lite skeptisk till denna teckning, men jag gör klart den och så får jag se vad jag tycker sedan :)

14:35

hej hopp! Vad har ni för er? :) Jag sitter och håller på med en packningslista, hade inget bättre för mig och det ska ju ändå göras ;) Vart ska jag då mån tro? Jo på tisdagkväll lyfter planet mot kreta! Ska bli skönt att komma bort ett tag :) Längtar massor. Dock är jag lite nojjig inför flygresan, och jag hoppas att vädret är fint när vi lyfter.

Har även påbörjat en ny teckning, kan ge er en liten sneak-peak sedan. Skulle ta ett kort på det men precis då dog kameran! Timing lixom :)

Föresten, kan ni komma på något man verkligen måste ha med på en utomlandsresa?!


(Lanzarote 2006?)

Favoriter


Bilderna är klickbara

Tänkte det kunde vara kul att för er att se mina favoriter bland arkivet. Dessa 3 bilder är favoriter från kategorierna, Photoshop, blyerts och akvarell :)

Den första företäller Paris Hilton (photoshop), den andra är min brors dotter Olivia (Blyerts) Och den sista minns jag inte vem det skulle föreställa, men jag tycker om det iaf hehe (Akvarell) ;) Vad tycker ni om dessa bilder? :)

20.09




Foto: jag

hejhej! ni verkar vara en del som har hittat hit idag :) Jättekul. Hoppas ni stannar. Ni får gärna följa mig med bloglovin om det är så att ni gillar vad ni ser!

För övrigt så har vädret varit riktigt uselt idag, men det gör inget för mig, tycker det är roligare att fota när vädret är lite halvdassigt ;D Mjukare ljus och härligt glittrande vattendroppar.


Tittut



Eftersom jag inte har något bättre att komma med så får ni en liten rolig bild på min katt ;) Hon är ju rätt söt trots allt.

pssst.. nu har röstningen gått igång på nyheter24.se Rösta gärna på mig! Jag har nummer 114 och 95!

http://nyheter24.se/noje/skonhet/274856-idolbilden-rosta-pa-tre-favoriter


Gissa bloggerskan? ;)



Har precis blivit klar! Kan ni gissa vem det är? ;)

Ska ställa upp i en tävling med denna bild tänkte jag :). Tävlingen går ut på att man ska teckna av en bloggare, sedan publiceras alla bilder för röstning på nyheter24.se. Det är fina priser, och även bloggaren man tecknat vinner ett pris. Klicka på länken nedan för att komma till tävlingen :) Bidragen dyker upp i morgon, och ni får gärna rösta på mig!

http://nyheter24.se/noje/skonhet/267280-snyggaste-idolbilden-sa-har-gor-d

sneak peak



En liten sneak peak på vad jag håller på med nu ;)

Kitty



Foto: jag

Jag skapade nyligen ett flickr konto, där kommer jag att lägga upp mina personliga favoriter så kolla gärna in den :)
http://www.flickr.com/photos/emmagz

Bjuder på denna snygging ;)



jag vill vara fri som en fågel

Elvira



Foto: jag

sjuk är jag fortfarande, därför får bloggen lida ;) Orkar inte ta mig ut och fota eller heller inte teckna. På bättringsväg eller inte? svårt att säga, men hostar gör jag. Hostar så jag får ont i magen, har även fått några utslag på handen, vad det nu är, inget eller något, får hoppas på att det är inget ;)

Har precis haft besök av bror med familj. Elivra är söt hon :) Hon älskar att vara med på bild och att ta bilder! Vem vet, kanske en blivande fotograf/modell? ;)

eye



Hehe här får ni ett fult litet öga som jag målade lite snabbt i paint nyss. Målade det på min brors bärbara dator som man kan måla på skärmen, nästan som en ritbräda ju :) Jag måste skaffa en sådan, det kanske vore något att önska sig?


21:41


Foto: jag

har inte riktigt orkat uppdatera här något, är fortfarande sjuker men jag tror det börjar bli bättre nu. Har för det mesta bara legat och degat framför tv:n, svettats och frusit om vartannat. Nu ska jag se på lite america´s finniest homevideos och pigga upp mig lite :)

RSS 2.0