Lille mig.

Tänkte att jag kunde visa en bild jag gjort klar men inte visat, eftersom det är lite bloggtorka just nu här hehe. :) Det ska då föreställa mig, och jag har nog lagt upp en "work in progresse" förut på denna.

Idag har jag inte vart på så bra humör, tänker inte gå in på varför, men iaf så har jag bara suttit vid datorn och inte gjort ngt speciellt alls. Tog även en lång dusch, och gjorde mig iordning lite och sedan kröp jag ned i mina myskläder :). Nu ska jag snart se på prison break, det är så spännande just nu, fick tvinga mig själv att stänga av igår kväll när jag kollade, klockan var ju 2 på natten haha.



hej hå

Var på min praktikplats idag, där gav jag Sarah en snabb-sminkning, och efter lucnh så fick vi en kund i manikyr, och det gick fin-fint! Dagen rullade på snabbt och på bussen hem var jag helt död!

Har påbörjat en ny målning i photoshop, tänkte ge er en liten tjuvkik på den. än så länge är jag skeptisk, men vem vet, det kanske blir fint tillslut. Vad tror ni? :)


Lite mera Paris Hilton

Ja men kolla! Detta blev ju inte så pjåkigt :). Har bara halsbandet kvar och lite finslipning, men jag lämnar denna för idag tror jag. Är lite trött och vill inte riktigt stressa fram bilden, som jag gjorde lite på håret. Men att rita hår har aldrig riktigt vart min starka sida, så jag tror det får förbli såhär :) Vad tycker ni?



Lite smått och gott från dagen.

Idag var dagen hyfsat kort, men jag var trött iaf. Jag måste lära mig att gå och lägga mig i tid, innan 11 skulle sitta fint.

Vi hade idrott som första lektion, som jag för övrigt inte var med på. De hade mest lekar och det såg faktiskt lite roligt ut. Efter det var det samhälle och där lyssnade jag bara på redovisningar, Sanne var sjuk idag så vi redovisade aldrig vårt arbete, så på måndag är det vår tur!

Gick på stan en liten stund med Matilda i väntan på att hennes kompis skulle dyka upp. Köpte inget utom lite godis förstås, klart jag inte kunde hålla mig från de hyllorna! Nu tänkte jag iaf fortsätta med min Paris Hilton bild och se om den hinner bli klar idag :)

Paris

Jag har spenderat den senaste timmen med att måla denna bild i photoshop, och jag tror den kommer bli grym! Om man får lov att vara lite självgod ;). Vad tycker ni?


Styling!

Åhh, idag fick vi veta under hantverken att vi ska få styla en person enligt ett tema, och att vi ska få sy om och designa en vanlig t-shirt hur vi vill. Det ska bli super kul, och nu sitter jag filurar på en riktigt fin ide till min design! :) Sedan ska dena person även få gå en liten visning på vår skola, så nu hoppas jag att det finns någon som vill ställa upp på detta :D.

För övrigt har det inte hänt något spännande idag. Hade data på morgonen, och efter det hade alla andra matte utom jag, så jag var själv, vilket inte var så himmla kul. Sedan på hantverken fick vi ju också göra en kort makeup på 40 minuter! stressigt men jag blev nöjd med mitt resultat. Tyvärr gav jag selin lite minder tid, men hoppas det inte gör ngt ;) Jag var ju glad iaf, och det kan ju hon försäkra. Lite för glad kanske..

drops?

Lite gamla bilder som jag inte visat förut.




Kläder.

Tänkte slänga in en bild på kjulen och lite av tröjan jag köpte igår när jag var till sthlm. :) Är mycket nöjd med båda köpen. Köpte även en mobil, en sony erocsson W902. Inga klagomål än så länge :D


Marry-parry!

Idag for jag iväg till marry runt halv 12, Vi åt korv, pratade, spelade, fotade, bakade och hade det allmänt trevligt, som vi alltid har hehe :). Här nedan kan ni se lite resultat från dagens fotande, inga super bilder, men helt okej ändå. Jag önskade lite att jag tagot med stativet, men kände att jag inte orkade släpa på det när jag gick hemifrån. Men men.

Nu sitter jag med svenska läxan, det går segt och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har bestämt att jag ska vara klar med den innan helgen.. alltså ska den vara klar senast imorgon! Sedan så ska jag börja på samhälle läxan också.. Greeat planering Emma! Aja, får väl plugga vidare nu. So long!






Shoppat!

Var i stan på en liten shoppingtur idag. Åkte in lite oplanerat imorse, hade ingen lust att stanna hemma hela dagen idag också. Fick med mig en del hem :) Det på bilderna + mascara, 2 nagellack, en kavaj och en liten plånbok. Imorgon ska jag äntligen skaffa mig en mobil också, najs! Funderar på att köpa en musikmobil, så slipper jag köpa en mp3. 


Lila topp: weekday. rosa linne, grönt linne: H&M




H&M


Din sko




Lite vardags tjat.

Länge sedan jag skrev något riktigt inlägg nu. Brukar mest bli bilder :). Jag har kommit upp rätt tidigt de senaste dagarna.. mellan halv 10 och 11. Det är skönt att komma upp innan 12, inte för att jag gör något speciellt under dagarna, men det känns som att dagen inte försvinner lika fort. Jag hade tänkt gå ut på en låång fotopromenad idag, såg fram emot det, men när jag kollade ut genom fönstret så var jag inte lika pepp på det längre. Det var så grått, mulet och tråkigt på himlen. Det är nog det tråkigaste med vintern. Grått och tråkigt. Jag längtar verkligen efter våren nu.

Iaf i veckan har jag 3 grejer planerade :) Så ett helt dött sportlov blir det ju inte. Torsdag ska jag träffa marrielle, på fredag ska jag till matilda med Selin, och kanske Sanne.. På lördag blir det lite efterlängtat festande.

Nu tror jag att jag ska stänga av datorn en stund och hitta på ngt annat för en gångs skull. Måste sluta sitta här så mycket.



.



Sirapen rinner ut.

Idag kladdade jag lite med sirap. Blev lite fräna bilder tycker jag, dock inte så seriöst men hehe.

Idag gick jag för en gångs skull upp tidigt, halv 10 vaknade jag. Det var skönt att komma upp lite tidigare och inte sova bort halva dagen. Nu är det bara att slita sitt feta arsle bort från datorn också.. Hur det nu ska gå.






bilder

Här kommer lite fler bilder från idag, motiven kanske inte är så intressanta men jag tkr de var lite småmysiga. Humöret börjat bli lite bättre, men det är långt ifrån på topp. Jag känner för att shoppa massor, ska fråga mamma om jag kanske kan få låna lite pengar? För just nu har jag ca 100-200 kr. Och det kommer man inte så långt med. tyvärr.

Just nu håller jag på att målar lite i photoshop. Den kommer väl upp här så småningom. Så håll utkik!







Boman och Sara!

Har gjort en liten bild i photoshop denna kväll :) På bilden är den Boman och Sara. Lite snabbt gjord sådär :). Försökte installera illustrator idag, men det ville inte gå. Så jag vart lite besviken, men photoshop funkar ju det med..

Och ledsen för dåligt med uppdatering, jag har vart så satans trött de senaste dagarna så jag har inte riktigt orkat. Nu ska jag iaf gå och lägga mig så jag orkar upp till praktiken imorgon. Godnatt!


Jajamän!

Jag har inte orkat upptadera idag.. Har lite bilder i kameran som jag tänkte lägga upp här, men jag lixom inte bara orkat ta mig tid att föra över bilderna till datorn. Så det får nog bli imorgon :)
 
Idag slutade vi vid halv 12, så det najs, dock hade jag tandläkar tid kl 3.. vilket var mindre najs! Så jag stannade kvar i skolan och hjälpte elisabeth att pynta inför alla hjärtans dag :) Vart lite småfint iaf.

haha här under kan ni se en liten ful "animations" bild på mig. Riktigt fint va? ;)


Hund-promenad?

Haha idag när jag var ute på en liten foto-promenad så kom det en hund springande rakt emot mig. Jag vart lite skakis först, men den var en mycket snäll och livlig liten hund :) Den följde efter mig hem, men fick tyvärr inte komma in. Ägeren kom sedan och hämtade honom, och han var väl lite mindre glad.


Sky.









Teckna!

Har börjat på en ny teckning, en bild på mig ;). hehe. Är inte klar än dock, men på god väg.


Trötter.

Idag har jag vart otroligt trött. Mest gått runt som en zombie hela dagen. Slappa kläder hade jag också, ett par pösiga jeans och min nya mysiga hoodie. Det var iaf skönt nu när det var så kallt idag :). Men solen kollade ju fram idag så det var rätt fint iaf.

När jag kom hem så gick jag och la mig framför brasen i soffan, och där somnade jag sött och vaknade lagom till maten var klar. riktigt skönt faktiskt :).

Här nedan är en bild från imorse. Himlen var så cool tyckte jag, så vart tvungen att ta lite kort innan jag gick hemifrån, :)


Drip drop

Och så smälter snön som kom i veckan bort.. Snöar.. smälter.. snöar.. smälter .. Kan det inte bara bli vår? Jag längtar sååå mycket :). Här är iaf 4 (3) droppiga bilder.








Städardag

Som rubriken lyder så har jag haft en städar dag idag! :). Så nu är det rent och fräsht i mitt rum. Håller även på och tvätta rent alla mina kläder, det behövdes. Jag började få snålt med basplagg i garderoben.

Nu sitter jag bara och tar det lugnt, lyssnar på lite musik :).. Ska snart lägga in lite bilder från kameran och kanske ladda upp någon här. Vet ni hur mycket jag ogillar söndagar? usch. Söndagar betyder snart skola igen. Det gillas inte.Har inte så mycket mer att skriva idag, så nu ska jag sätta igång och kolla igenom bilder :) So long!

Avril Lavigne!

Några svordomar, agrissioner och timmar senare är teckningen färdig! Jag hoppas att det syns att det är Avril, annars har jag misslyckats totalt. Men jag är rätt nöjd. Iaf med ansitket. Håret.. ja.. vi säger inget om det!



Vattendroppar

Lite glest med inlägg idag men här kommer iaf ett :). Testade att fota lite vatten igen. Vattendroppar, och jag fick tilld et riktigt bra måste jag få lov att säga!. Gillar speciellt den undre bilden, vilken gillar ni bäst? :)




Hoodiiee.

God kväller. Sen uppdaterinmg idag. Men skoldagen har varit lång och jag har vart supertrött. Gick fatkiskt och la mig i sängen och vilade när jag kom hem.. och vips så hade jag sonmat! :) Men nu är jag vaken igen och tänkte visa vad jag kom hem med idag! En söt hoodie. Det var rea och den kostade 299 så jag vart tvungen. Tråkigt nu är att jag har absolut inga pengar kvar denna månad. Men det löser sig alltid haha. älskade verkligen trycket på den där bak :)




Fotoskrivare.

Ja, så sitter jag här igen. Jag har ingen lust att sova. Jag har lust med allt annat utom att sova, som alltid haha. Jag provade min fotoskrivare för första gången idag. Den som jag fick med när jag köpte kameran :) Korten blev lite mörkare, men annars var den helt okej. Funderar på att göra ett litet mindre kollage, så då kan den ju bli super att använda :).


nervigt nervigt.

Jag har precis tagit en ovanligt lååång och varm dusch, och det var mycket skönt :) Nu slipper jag gå upp imorgon bitti och göra det. Och det betyder också att jag får sova längre och det tackar vi inte nej till ;).

Imorgon är det praktik igen, och jag är lite nervös. Vi ska snart få börja ta emot kunder, och jag känner mig lite nojjig över att jag inte känner till produkterna de använder eller något. Men förhoppningsvis ska det gå bra hehe. Nu ska jag städa lite grann i rummet och sedan hoppa ned i sängen och sova. Godnatt!



Bild jag tog för någon dag sedan

Teckning

Sådär ja, nu var denna bilden också klar. Jag är väl inte så värst nöjd.. Sitter mest och irriterar mig på småsaker. Får se om jag ändrar något på den senare. :)


Lite vardags babbel..

Idag vaknade jag upp kl 12, det var skönt att få sova ut lite mitt i veckan. Har verkligen bara tagit det lugnt idag. Håller på och tecknar lite just nu på en bild jag började på för någon dag sedan. Vi får se hur den blir :) Den kommer troligtvis upp här på bloggen.

Ute snöar det, och det är inte något jag är så förtjust i. Jag vill ha vår och sommar. NU! Det är ju så himmla kallt och grått ute nu, så man vill ju aldrig gå ut. och därav blir det inte så mycket foton. Jag längtar tills jag får ta ut kameran på första vårfotograferingen :) ihh det kommer bli så kul! Min kompis och jag pratade om att vi skulle ta våra cyklar sen i sommar och ut på en liten fotorunda, och sedan ta med oss fika och bada! Längtar sååå! :D

Ledig? eller?

Det har blivit många inlägg idag känner jag, men detta är iaf sista för idag. Imorgon ska jag inte till skolan *fy fy* Vi har nämligen tema dag, där det ska komma lite folk och prata om mänskliga rättigheter.. intressent.. eller? Nej faktiskt inte. Riktigt tråkigt! Så imorgon har jag tänkt att gå ut och kanske ta lite fina kort när jag endå är hemma :).

Här nedan har ni en bild jag inte visat förut. Jag gjorde den som julklapp till marry nu innan julen. Hon blev väldigt glad för den så det var kul :D! Nu ska jag krypa ned i sängen och sätta på en film. Blir nog gammla hederliga lejonkungen. Man kan ju inte tröttna på den filmen!


Buss-trip

Påvägen hem från uppsala möte jag marielle, tänk, nu har vi stött på varandra 2 gånger denna vecka. Otoligt ;) Vi brukar aldrig åka samma buss hem eller till skolan. Så det är trevligt :D. Vi satt och pratade lite på bussen om allt och inget, och sedan bjöd hon på bullar så vi fikade lite också haha :)

Marry fick även agera lite modell åt mig, och jag tyckte bilderna blev helt okej fina, med tanke på att det mest var lite sådär ospontan fotografering. Det blir ju lätt så när man har en bra modell ;). Och som marry antog, så kom dom upp på bloggen. hehe






Panorama

Provade på att göra panorama, och såhär blev resutltatet. La även dit en liten "HDR" känsla :). jag tycker det blev rätt så coolt.

Idag kommer äntligen våran nya soffa, så nu kommer det bli supermys att sitta framför tv:n i en stor mjuk soffa och äta massa onyttigt på lördagskvällarna. :).




Shopping

Kort dag idag, som vanligt hehe. Följde med Sandra på stan efter skolan slutat, och hittade denna jacka då, super duper! :) Mitt första vårplagg för i år, och många fler kommer det bli haha.

Måste även säga att jag träffade min psykologilärare för att ta reda på mitt betyg, och jag får MVG! Så jag är super glad nu :).


Tävling



Mitt tävlingsbidrag

Jag är med i Christian's fototävling där du kan vinna valfria fototillbehör hos fotofyndet.se till ett värde av 400:- . Vill du också vara med? Klicka här!

Smoke.

wooiila! Nu är jag klar med min teckning som jag påbörjade igår :)


foton

Sådär ja! Nu har jag rensat igenom bilderna som jag tog, och jag tyckte de var riktigt fina! eller vad tycker ni? :)








Lycka.

Åhh idag är en bra dag. fråga mig inte varför, men det är soligt, och jag känner mig bara glad :) Ni vet en såndära härlig känsla, när livet känns underbart och du är glad att du får uppleva det. Djupt. När jag kom hem så vart jag tvungen att gå ut och fota i solskenet. Får se om det blev några godbitar, ska rensa och kolla igenom snart :).


Drawing is a Passion!

Ja .. iaf för mig. Min inspiration ligger just nu på topp, så jag utnyttjar det med att tecka dagarna långa. Har precis börjat på en ny teckning som jag verkligen tror kan bli fin! :) Den kommer väl upp här så småning om, så håll utkik.

Jag har ju köpt lite godis, så jag tänkte faktiskt se lite film ikväll, trots att det är en helt vanlig måndag. Jag tror jag ska se Tropic Thunder, den verkar inte vara såå överdrivet bra, men iaf lite smårolig :) känner för det just nu. Något kul. Var på ett sånt himmlans tjurigt humör i morse, vet inte varför, kan det har varit för att jag endast sov ca 3-4 timmar? Möjligt. Men först ska jag iaf fortsätta med min teckning! See you!


bla bla.

Det har blivit mycket tecknade bilder i de senaste inläggen. Fansain och tecknar-suget måste ha legat på topp! Nu har jag iaf tagit en pause från det, imorgon är det måndag och skola som gäller, är inte så värst pepp inför det, men det dröjer ju inte länge innan helgen är här igen.

Dagen har flytit på rätt så fort, har suttit och tecknat största delen av dagen, och även varit ute en sväng med kameran. Jag längtar tills det blir lite varmare och blommorna kommer fram. Blommor är något jag tycker om att fota. Närbilder överhuvudtaget faktiskt. Nu ska jag göra i ordning mig för att sova och sedan krypa ned i sängen och se på Romeo och Julia!



Bleeding Heart

Igår natt när jag låg i sängen för att sova, dök ytterligare en idee upp i mitt huvud, så idag hamnade den på papper. Enkel, men jag tror jag gillar den. Jag funderar på att rita ned den på A5 papper, och fortsätta med dropparna på 2 till papper och rama in. tror det kan bli coolt.


piece of art

Målandes mitt i natten, precis som det ska vara.. eller? Well, målar gör jag iaf och ja.. Jag vet inte riktigt om jag vill fylla i med fler detaljer. Jag får se. Det tål att tänkas på. Jag menar, klockan är ju bara halv 3?



RSS 2.0