Sjuker

Idag är jag deppig. Halsen värker, rösten är hes, och kroppern slö. Tack. Tack så mycket. Jag har för det mesta vilat idag, degat framför tv:n, sovit, druckit mycket vatten.. och beklagat mig själv över att jag blivit sjuk just precis när jag tänkt åka utomlands.

Jaja, nu ska jag se till att bli frisk snabbare än snabbast. Inte fan orkar jag vara sjuk mer. Måste även säga att detta måste varit ett otrolit tråkigt inlägg att läsa. Sorry för det. Nu ska jag försöka stoppa i mig något att äta. Ha det fint!

Bubbles.


Foto: Jag

Hejsan hoppsan. Jag tror jag börjar bli förkyld :(. Halsen känns konstig och känner mig trött, får hoppas att det inte bryter ut ordentligt. Speciellt inte nu när jag förmodligen ska ta en sista minuten den nästate veckan. Har slängt i mig en dryck precis som påstås lindra förkylningar, får hoppas att det hjälper lite iaf. :)

12:04


Foto: jag

Hej gott folk, blev ingen uppdatering igår :) Var helt slut i hela kroppen, men det blir väl så efter för lite sömn och för mycket sol ;D. Hade lite filmkväll här hemma med några kompisar :) Var trevligt. Såg hela tre filmer och jag tror klockan var runt 3 när vi kom i säng. Idag ska jag iväg och bada lite, för andra gången i år, hoppas på varmt vatten :D.

Flowerpower.



Foto: Jag

Jag har sovit riktigt dåligt inatt, vaknat var och varannan timme. Tänkte först att det var för att jag kanske inte var så trött, men det måste vara för att jag hade rullgardinen uppe inatt! haha brukar alltid ha den nere. Jag tänkte nämligen, om jag hade rullgardinen uppe inatt, så skulle jag orka upp på morgonen eftersom det är så ljust då, men jag menade väl kanske inte kl 2 på morgonen haha ;D.

Coca-cola


Foto: Jag

Detta är vad jag livnärt mig på idag, cola, och mängder med cola ;) Det behövs i denna värmen. Desutom är det riktigt gott, speciellt med ett par isbitar som kyler ned den.


Spidernet




Foto: Jag

Någon som har lite tips på hur man får tålamod till att ligga still och sola? haha Jag klarar inte av det.. :) Ligger ned i 10 minuter sen är jag uppe och springer igen. Jag blir så rastlös fort. Får se till och skaffa mig en sjuhelvetes bra bok att läsa ;)

Sotfly flowers




Foto: jag

Fy sjutton vad varmt det är idag :) Helt underbart är det. Har legat ute och stekt i solen ett tag men blev lite för varmt nu, så vart tvungen att gå in en stund. Började läsa en bok medans jag solade, "saknaden efter josef" Verkar inte vara så bra, men jag har inget annat att läsa ;D Får låna lite från stadsbibloteket snart!

Time keeps rollin' on


Foto och redigering: Jag

Gjorde om en bild på min brors öga häromdagen, tycker det blev rätt fränt! Har sett liknande sådana här så jag vart tvungen att testa :)

Om ni vill får ni gärna gå in och rösta här På min bild nummer 3, Emma Gardelin Zambon :) Ni gör det genom att skicka en kommentar. Skulle vara kul att vinna. 

För övrigt så hade vi det bra i grisslehamn idag, varmt men lite blåsigt. Åt glass och bara njöt av sommaren :).

Grisslehamn



Idag ska jag och min bror iväg till grisslehamn. Ingen speciell anledning till det, men jag kände för det. Jag gillar hamnar, det är mysigt, och speciellt när det är varmt :). Förhoppnignsvis får jag lite färg på kroppen med, känner mig lite blek hehe. Ni får ha det så bra i sommarvädret, och sola lugnt ;).

Ooooliva Färdig! :)



X antal timmar senare och vi har en färdig teckning! :D Jag är nöjd med resultatet. Mest med ögonen, minst med hatten. Jag ogillar att teckna krussiduller på kläder, vet inte varför, men jag finner inte tålamod till det.

Men vad tycker ni om resultatet då? :)

Biltripp.



Hejhopp! efter att ha gått runt och haft tråkigt så åkte jag och min bror på en liten biltripp. Först så åkte vi in till Uppsala stad, kollade lite smått i affären. Innan vi åkte hem så svängde vi förbi MAX

Daniel: Men vi kanske ska parkera och äta istället?
Emma: Jaa... Du är ju lite nybörjare.. hehe. *syftar på körningen*
Daniel: Så FAN heller. Jag har ätit hamburgare sedan jag var liten!!


Well, på hemvägen så svängde vi förbi fjällnora och kollade in läget, det var riktigt fint där, måste dit och bada någon gång!

13:31





Foto: Jag

Tråkig dag. Måste.. hitta.. på något!

Summer morning




Foto: Jag

Above the hills, along the blue, Round the bright air with footing true, To please the child, to paint the rose, The gardener of the World, she goes.

Update :)



Har kommit en bra bit påväg nu :) men än är den inte klar på långa vägar. Det tar tid det här!

Golden morning






Foto: Jag

jag sa ju att jag inte planerade att sova. men vid halv 8 så gick jag och la mig iaf haha :) Men nu är jag uppe, 4 timmar senare! Krävdes ett antal väckarklockor för att får upp mig ;D.

04:49

Klockan är tidigt. Jag har inte gått och lagt mig än och inte heller planerar jag med det. Jag tänkte lägga mig när klockan var runt halv 4, men av någon anledning fick jag för mig att kolla ut genom fönstret. och GOSH. dimma.. soluppgång.. Frost.. Jag vart ju tvungen att ta ut kameran på en promenad :D. Har precis kommit in.. får hoppas att jag fick någon fin bild :)

Haha och så måste jag ju säga att jag har en jävla fegis till katt!!! Jag tänkte att hon kunde få leka lite modell åt mig i den guldiga morgonsolen. Så jag sprang in och ropade på ná.. Tog henne i famnen och gick ut. Jag satt ned henne på marken för att börja fotografera.. Men den jävlen springer tillbaka hem igen!! HAHA jäkla mes :O.

Teckning





Har börjat på en ny teckning, kännde för det ikväll! so far, so good!




Rösta



http://alatariiel.blogg.se/2009/june/de-10-finalisterna.html#comment


Gå in och rösta på min bild nummer 9! :D Emma 17 år. Skulle bli super duper glad :D

Olivia




Jag tänkte berätta om midsommar.. men jag orkar helt enkelt inte! haha men här får ni iaf en bild på söta olivia :) Är riktigt nöjd med bilden. Gillar den med blå ögonen bäst men ni får se den svartvita också :) Visst är hon söt?

En trött morgon.

Godmorgon

Jag är trött. Klockan är 07.43 och jag har vart vaken sedan 05.10. Vad skulle jag upp så tidigt att göra? Jovisst ja, jag skulle fixa håret.. Som om jag skulle orka det. Nej, här sitter jag med håret åt alla håll och jag orkar allvarligt talat inte riktigt bry mig. För jag är trött.

Jag kom även på mig själv häromkvällen, ligga i säng 00.00.. För jag skulle upp senast 10.00 .. Va? Varför det nu då? Det är för sjutton sommarlov och jag ska INTE sova, och jag ska INTE gå upp klockan 10.00. Det med basta! Så jag gick upp igen, satt på datorn, och kom inte i säng föränn 03.00 och steg upp ca 12.00 nästa dag. Det är PRECIS så det ska vara på ett sommarlov :) Man ska vända på dygnen.

Nu ska jag springa iväg till toaletten och sedan rullar bilen till ljusterö. Ha det fint!


( Jag kan inte bestämma mig för om jag ser söt ut på bilden.. eller om jag bara ser ut som ett allmänt retard... )

12:20

Hej hej bloggen! Det har snart gått en vecka av mitt sommarlov :) Känns helt okej, har inte gjort så mycket än, får se till och ändra det ;). Idag ska jag iaf till marry parry.. eller ikväll rättare sagt. Vi ska se ngn film och baara slöa tror jag hehe.

Imorgon är det midsommar, och då ska jag ut till min bror på ljusterö. Kan bli trevligt. Tråkigt nog visar vädret fortfarande regn, som vanligt denna dag på året! Men jag ska inte vara depp för det, får klä mig i varma sköna kläder. En skön stor hoodtröja ska jag iaf ha på mig :) Jag har inte så mycket mer att säga? Ni får ha en trevlig midsommar, festa lugnt ;)


Lite självporträtt




Foto: Jag

I brist på annat att skriva eller ladda upp så får en bild på mig duga. Jag gillar den.

Bloggdesign

Jag har tänkt lite på min blogg.. och jag gillar verkligen inte hur den ser ut. Tror jag. Men jag orkar inte ta mig i kragen och göra om den, för det tar ju ett tag med tanke på att jag inte alls förtår mig på allt det här med koder och sådant. Men jag ska försöka någon dag iaf :)

Och hör och häpna, idag regnar det inte! Det är iofs inte så varmt, men det regnar inte, hoho :) Stod att det ska regna på midsommar dock, men får hoppas att det ändras, för en gångs skull kan det väl bli en solig midsommar? Det brukar ju vara lite kasst med det ;) Nu ska jag göra mig iordning lite. Pusshej!




Love can kill anyone



Rekomenderas att Klicka på miniatyren för bättre kvalite


Foto: Jag

Love can kill anyone


Istället för att beskriva kärleken som lyckligast valde jag att beskriva den då den är som smärtsammast; Ensam och olycklig. Så min bild beskriver då Olycklig kärlek.

Jag är med och tävlar om en reflexskärm från http://www.tvspelsweb.se hos http://alatariiel.blogg.se

090615

Före:


Efter:

Foto: Jag

Jag testade göra om en bild som jag tog häromdagen. Tyckte den blev rätt frän ;) Men det är ju jag, vad tycker ni? För övrigt så håller jag på att dö av tristess, måste hitta på något nu snart! Tips på vad man kan göra en tråkig dag uppskattas? ;)

Och regnet bara öser ner ..




Foto: Jag

Ska det aldrig sluta regna? Det har ju regnat non-stop hela dagen.. och igår.. och dagen innan det med nästan. Jag blir trött av det här vädret.. Men jag lyckades ta mig ut i ca 5 min, och tog denna bild. Gillar den. Iaf för tillfället.

Film :)



Här har ni en liten film där jag målar över min förra teckning i photoshop! Det är lite fel här och där och missar (som det högra ögat t.ex. hehe), men jag ville mest testa på att filma ;). Hoppas ni gillar det iaf!

Gissa kändisen!



Nu när jag gjort klart denna teckning tänkte jag att ni skulle få gissa vem det ska föreställa ;) Vem tror ni?



Update: Detta är  orginalbilden och det är då Hilary Duff, verkade inte vara så många som såg vem det skulle föreställa hehe :) Läpparna är inte riktigt som de ska, var kanske därför? Vad vet jag ;) Får kanske ta och fixa till dem lite.

Hejsan hoppsan :)

Hejsan. Har inte så mycket att skriva här men tänkte iaf slänga in ett litet inlägg :) Internet funkar fortfarande inte, som ni kanske förstått? Så jag fortsätter att tjuva på min brors dator, men ska ta tag i mig själv och försöka fixa min nu i veckan, så får vi se om det vill sig eller inte :)

Har heller inte blivit så mycket på teckna fronten på senaste, har istället spenderat dagarna med att spela the sims 2 ;) Nördig som jag är. Sitter och suktar efter The sims 3 som precis har kommit ut, och förhoppningsvis får jag det snart haha. Man måste ju få prova det :).

Ja just ja, jag har även fyndat lite kläder idag efter skolan, en klänning och ett par rosa skor :) I love it. Klänningen kostade bara 79.50! Tralade runt i den när jag kom hem, den kommer nog användas flitigt i sommar om det blir fint väder vill säga :)



Foto: Jag

sunshine on a rainy day




3/6-09

hejsan. Internet är fortfarande ur funktion, så bloggen får lida :). Tjuvat min brors dator nu igen och har kopplat in min externa hårdisk så ska iaf lägga upp lite bilder.


Ïdag hade vi våran sista webbdesign, och guess what? jag får MVG :) M-V-G! Det där kommer jag att leva på hela veckan nu haha. Tänk att 3 bokstäver kan göra mig så glad ;). Jaja, efter den lektionen bar det iaf av hemmåt, och jag har nu dammsugit huset och lyssnat på mammas tjat. Fint det.






Kommer lite fler bilder ikväll :)


RSS 2.0